Senior By- og arealplanlegger

 
Senior By- og arealplanlegger
Vil du bli en del av et av Norges største fagmiljø innen Arealplanlegging? Kan du sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder? Og er du en tillitsskapende rådgiver som trives med selvstendig arbeid? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist: 23 May 2021 - Norway - Sted: Trondheim - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING AREAL OG SAMFERDSEL I TRONDHEIM
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen areal og samferdsel. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, konsekvensutredninger, mindre mulighetsstudier, samt arealplaner for offentlige eller private kunder. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.

Som vår nye Senior By- og arealplanlegger blir du en del av seksjon Areal og Samferdsel i Trondheim. Vi er i dag et tverrfaglig team på ca. 20 dedikerte medarbeidere med kompetanse innen av areal-, veg- og trafikkplanlegging og landskapsarkitektur. Vårt fagmiljø jobber på prosjekter på tvers av hele COWI og har et solid faglig nettverk både i og utenfor Norge. Vi supplerer hverandre godt med bred kompetanse og et høyt faglig engasjement, og har et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig.


FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder Preben Lyngaas Jensen og resten av teamet.

Som Senior By- og Arealplanlegger er din hovedoppgave å fungere som prosjektleder og sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert i – gjennom ideer, innspill og løsninger. I tillegg vil du fungere som en tillitsfull rådgiver og skape gode relasjoner til dine kunder.

Til daglig vil du kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Planprosessledelse
 • Utarbeide reguleringsplaner / holde i reguleringsprosjekt
 • Tidligfase utredninger, vurderinger og analyser
 • Bistand til kommuneplanarbeid

Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjektstørrelsene etter ønske fra den vi ansetter.  

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en selvgående by- og arealplanlegger, samt fungere som en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner. Du har et øye for detaljer, er god på å skape og ivareta relasjoner og har et kommersielt mindset.

Du bør dessuten ha følgende kompetanse og ferdigheter:

 • Relevant mastergrad og minimum 8 års relevant arbeidserfaring.
 • God på å drive prosesser fra A-Å og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestre koordinering av ulike fagfelt. 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
 • God kjennskap til Plan- og bygningsloven.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjektledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Preben Lyngaas Jensen (Seksjonsleder, Areal og Samferdsel Trondheim) på telefon +47 934 93 338.

INTERESSERT?
Klikk på knappen nedenfor for å søke på stillingen. Vi ser frem til å motta din CV snarest mulig. Ettersom vi allerede er i gang med prosessen, vil vi kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår