Senior By- og Arealplanlegger

 
Senior By- og Arealplanlegger
Søknadsfrist: 22.10.2021
Sted: Bergen/Haugesund/Kristiansand/Stavanger/Trondheim - Infrastructure
Tittel: By- og Arealplanlegger

Vil du være med på å forme morgendagens byer og infrastruktur? Kan du skape gode samarbeid både internt og eksternt? Og har du erfaring som prosjektleder eller disiplinleder innen tidligfase byutviklingsprosjekter eller infrastrukturprosjekter? Da er du kanskje den vi er på jakt etter!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING FOR AREAL OG SAMFERDSEL

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen areal og samferdsel. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store infrastrukturprosjektene, byutviklingsprosjekter, konsekvensutredninger, mulighetsstudier og KVU'er, samt arealplaner for offentlige eller private kunder. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter med fokus på miljømessig, teknisk og økonomisk bærekraft.

Vi er i dag et tverrfaglig team på ca. 70 dedikerte medarbeidere med kompetanse innen av areal-, veg- og trafikkplanlegging, samt GIS og landskapsarkitektur. Vi har kontorer både i Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim, og vi er åpne for å diskutere hvilken destinasjon som vil passe best. Vårt fagmiljø jobber på prosjekter på tvers av hele COWI og har et solid faglig nettverk både i og utenfor Norge. Vi supplerer hverandre godt med bred kompetanse og et høyt faglig engasjement, og har et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig. Åpen og nyttig tilbakemelding er høyt verdsatt, og avdelingens ledelse oppmuntrer og engasjerer seg i den enkeltes utvikling.

Godt kvalifiserte kandidater vil også kunne være aktuelle for et av COWIs øvrige kontorsteder.

FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder og resten av teamet.

Som Senior By- og Arealplanlegger er din hovedoppgave å fungere som prosjektleder og sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert i – gjennom ideer, innspill og løsninger. I tillegg vil du fungere som en tillitsfull rådgiver og skape gode relasjoner til dine kunder.

Til daglig vil du kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Planprosessledelse, prosjektledelse eller disiplinledelse som din primære oppgave
 • Ha tett kontakt med kundene dine
 • Lede arbeide med konsekvensutredninger, reguleringsplaner og lignende
 • Gjennomføre tidligfase utredninger, vurderinger og analyser
 • Ha faglig ledelse innenfor dine spesialfelt

Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjektstørrelsene etter ønske fra den vi ansetter. Vi ser etter oppdragsledere og disiplinledere for både byutviklingsprosjekter, større tidligfase infrastrukturprosjekter og mindre arealplaner knyttet til privatmarkedet eller kommunal/fylkeskommunal sektor. Er dette innenfor ditt interessefelt, så har vi den riktige stillingen for deg.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med god oversikt og evne til å skape gode samarbeid med både interne og eksterne partnere.

Du bør dessuten ha følgende kompetanse og ferdigheter:

 • Relevant mastergrad og minimum 7-8 års relevant arbeidserfaring.
 • God på å drive prosesser fra A-Å og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestre koordinering av ulike fagfelt.
 • Være selvgående og initiativrik
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
 • God kjennskap til Plan- og bygningsloven.
 • Har spisskompetanse innen enten byplanlegging, konsekvensutredninger eller planprosessledelse innenfor enten store infrastrukturprosjekter eller mindre arealplaner

Ved særskilt relevant erfaring vil kandidater med mindre erfaring vurderes

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Espen Viddal (Avdelingsleder, Areal og Samferdsel) på telefon +47 901 77 104 eller Malin Adolfsen på telefon +47 969 12 727

SLIK SØKER DU

Du er hjertelig velkommen til å sende din CV så snart som mulig, evt ta kontakt på telefon.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår