Senior bygningsfysikk med mulighet for seksjonsledelse

 
Senior bygningsfysikk med mulighet for seksjonsledelse
Søknadsfrist: 16.01.22
Sted: Trondheim - Buildings
Tittel: Senior bygningsfysikk

 

Er du vår neste bidragsyter innen bygningsfysikk. COWI har en ledende posisjon innen planlegging, prosjektering og rehabilitering av komplekse & bærekraftige bygg, noe som byr på spennende og samfunnsnyttige utfordringer over hele landet. Vi ønsker nå å styrke vårt team i Trondheim. Er du klar for nye utfordringer?

 

BLI DEL AV ET INTERNASJONALT RÅDGIVERMILJØ

COWI har over 20 kontorer fordelt over store deler av landet. Gruppen for bygningsfysikk teller i dag 10 dyktige ansatte og er i stadig vekst. I tillegg til kollegaer i resten av verden både innen bygningsfysikk, energi og mange andre spennende fagfelt.

 

DU FÅR LEDE UTVIKLINGEN AV BYGNINGSFYSIKK GJENNOM NORGES MEST PRESTISJEFYLTE PROSJEKTER 
Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Vårt fagmiljø innen byggeteknikk i Trondheim er et av landets ledende miljøer innen blant annet planlegging av sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Din rolle blir også instrumentell i å bygge et større fagmiljø og sikre rett kompetanse innen bygningsfysikk regionalt, og i samarbeid med de øvrige seksjonene nasjonalt.


I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonssjef har du en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling, bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet – og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.


DU ER FREMTIDSRETTET, UTVIKLINGSORIENTERT OG SAMFUNNSENGASJERT
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben 

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør, fortrinnsvis med spesialisering innenfor bygningsfysikk og/eller energi i bygg.
  • Minimum 8års relevant erfaring
  • Kunnskap og praktisk erfaring i bruk av beregningsverktøy som Simien, Flixo, WUFI, IDA-ICE, Therm,
  • Erfaring med bruk av BIM.
  • Kjennskap til relevant litteratur og forskning innen bygningsfysikk.

 

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERRESERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Christian Magnus Ramm Steen

Talent Acquisition Specialist

Telefon: +47 97 67 88 36

E-post: crse@cowi.com 

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 16. Januar 2022. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår