Senior prosjektplanlegger/prosjektstyrer

 
Senior prosjektplanlegger/prosjektstyrer
Søknadsfrist: 04.12.2022
Sted: Bergen - Infrastructure & Transportation
Tittel: Senior prosjektplanlegger/prosjektstyrer

Ønsker du å jobbe med noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? Har du god økonomisk forståelse og erfaring med planlegging og fremdriftsoppfølging i prosjekter? Og er du strukturert og nøyaktig? Da vil vi gjerne høre fra deg!

BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON FOR AREAL & SAMFERDSEL I BERGEN
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vår avdeling for Areal & Samferdsel består av ca. 75 ansatte organisert i 5 seksjoner fordelt på 8 kontorer nasjonalt. Seksjonen i Bergen har i underkant av 20 medarbeidere innen fagfeltene prosjektledelse, Vegplanlegging/BIM, landskapsarkitektur, arealplanlegging og GIS-analyse. Vi er blant de fremste i Norge innen blant annet store samferdselsprosjekter, og våre dyktige medarbeidere leverer morgendagens løsninger innenfor prosjektledelse, arealplan, GIS-analyse, vegfag, BIM for infrastruktur, trafikkteknikk og landskapsarkitektur – med hovedfokus på ledelse og gjennomføring av store kompliserte tverrfaglige samferdsels- og byutviklingsprosjekter. Hos COWI vektlegger vi god kvalitet i hvert ledd, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

Som Prosjektstyrer bistår du prosjektledere og disiplinledere med styring og oppfølging av prosjekter. Din primære arbeidsoppgave vil være å ivareta prosjektplanlegging og fremdriftsstyring i større prosjekter, men avhengig av kompetanse og erfaring vil også følgende oppgaver være aktuelle:

 • Månedlig rapportering og kontinuerlig oppfølging av økonomi og fremdrift i prosjektene
 • Etablering og oppfølging av prosjektenes prognoser, budsjettering og kostnader
 • Kontraktsoppfølging, herunder etablering og oppfølging av system for kontraktendringer (endringsordrer)
 • Bidragsyter til prosjektenes styringsdokument for forhold knyttet til prosjektstyring, herunder økonomiske prognoser, fremdriftsplan samt styrings- og kostnadsrammer
 • Ansvarlig for utarbeidelse og oppfølging av prosjektenes usikkerhetsstyring-/register, herunder risikovurdering, kostnader og oppfølging av tiltak

COWI er ledende innenfor sine prioriterte satsingsområder fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste innenfor mange fagområder og utvikle potensialet ditt som prosjektplanlegger, samt delta i utformingen av fremtidens bærekraftige og levelige samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i så vel nasjonale som lokale oppdrag. 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være nøyaktig og strukturert, med øye for detaljer. Du har sterk forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og er metodisk og systematisk i din tilnærming. Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Ønskelig med master eller bachelor innen relevant fag – men også kandidater med lang og relevant erfaring uten høyere utdanning oppfordres til å søke
 • Minimum 5 års relevant erfaring
 • Dokumentert erfaring med planlegging og fremdriftsoppfølging i prosjekter, og solid erfaring med å bruke planleggings- og fremdriftsstyringsverktøyet Primavera
 • Erfaring innen f.eks. kostnadsstyring eller risikostyring i prosjekt er en fordel
 • Erfaring med utarbeidelse av analyser og rapporter
 • Svært gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk
 • God erfaring med bruk av dataverktøy, bl.a. Excel og Primavera (opplæring vil bli gitt i bedriftsspesifikke prosjektstyringsverktøy)
 • Erfaring fra byggherreorganisasjon, rådgiver, entreprenør eller revisjonsselskap vektlegges
 • God forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bygg og anleggsbransjen

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy. Hos oss får du:

 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner
 • En unik mulighet til å lære av de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også privat helseforsikring for våre ansatte

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Espen Viddal (Avdelingsleder Areal & Samferdsel) på tlf.: +47 901 77 104. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi intervjuer kandidater fortløpende og ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave