Seniorrådgivere/Rådgivere

 
Seniorrådgivere/Rådgivere
Søknadsfrist: 20.01.22
Sted: Norheimsund/Voss - Water
Tittel: Senior rådgiver/rådgiver

 

Seniorrådgivere/rådgivere innen Vann og Avløp, Miljø, Bygg, Bru og anlegg, Areal, Veg og Bane i Norheimsund eller Voss

Vil du bo og jobbe med den flotteste utsikten i Norheimsund eller ta en flytur ved VossVind i lunsjpausen? Vil du gjøre en forskjell for et bærekraftig samfunn og samtidig utvikle deg? 
 
BLI EN DEL AV COWI I VOSS ELLER NORHEIMSUND

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap innen rådgivning og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, effektive transportløsninger, blågrønne løsninger og bærekraftig byutvikling. Basert på vår verdensledende kompetanse innenfor teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, løser vi utfordringer gjennom godt samarbeid og arbeidsmetodikk. Slik skaper vi økt verdi for samfunnet, enkeltmenneskene og våre oppdragsgivere – og bidrar til å utvikle bærekraftige og helhetlige løsninger som bringer samfunnet fremover.
Vi kombinerer internasjonal tilstedeværelse med lokal kunnskap for å løse prosjekter, uansett størrelse, overalt i verden. Til enhver tid er vi involvert i mer enn 10000 prosjekter globalt og 5000 prosjekter i Norge.


Som selskap har vi 90 års erfaring, og vi er i dag 7000 ansatte globalt, hvorav 1300 jobber i Norge. Vi er ledende innenfor våre tjenesteområder, fordi våre rådgivere er ledende innenfor sine fagfelt. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, skaper vi helhetlige og bærekraftige løsninger for morgendagens samfunn.


COWI ønsker å gi dyktige medarbeidere fleksibilitet i forhold til arbeidssted. Dette er en flott mulighet til å jobbe i naturskjønne omgivelser i Hardanger og Voss hvor vi både skal jobbe lokalt mot offentlige og private aktører, men også i større prosjekter i Norge. 


Vi vil satse på videreutvikling innenfor alle fagområder. VA (prosjektering og utredninger for vann, avløp og overvann); Miljø (bærekraftige løsninger i prosjekt, miljøkartlegging av bygg, SHA, klimaregnskap, skredvurderinger, hydrogeologi); Areal og samferdsel (arealplan, veiprosjektering, landskapsarkitektur, prosjektleder); Bygninger (senioringeniører som kan ta disiplin- og oppdragsledelse, erfarne på generell VVS- eller elektroprosjektering, innenfor byggeteknikk eller fagspesialist innen BIM, automasjon, brannslokking, helsebygg eller fornybar energi); og Bru og anlegg (prosjektering av bruer, kulverter, tunnelportaler, tyngre anleggskonstruksjoner, VA-konstruksjoner og tekniske bygg - nyprosjektering, inspeksjoner og vedlikeholdsprosjektering. 


Vi søker fortrinnsvis senior rådgivere eller ingeniører med erfaring fra andre bransjer. Du vil få ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innen ingeniørfaget. Din rolle er viktig for å lede og utvikle medarbeidere innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene.

 
VI SØKER RESSURSER INNEN 

 • Vann 
 • Bygg
 • Bru og anlegg
 • Areal og Samferdsel (Vei og bane)
 • Miljø

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og hyppige milepælsamtaler. Der er også muligheter for internasjonalt arbeid for de rette kandidatene.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI EN BÆREKRAFTIG FREMTID 
Din kompetanse og ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider innen ulike fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kollegaer. Skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 


Vi trenger deg som har 

 • Relevant bachelor eller mastergrad innen en av de ovennevnte områdene
 • Fortrinnsvis over 5 års relevant erfaring fra rådgivning eller entreprenørvirksomhet, evt offentlig forvaltning.

For øvrig verdsetter vi deg som har pågangsmot, er selvstendig og nysgjerrig, er en lagspiller, fleksibel, omstillingsdyktig og som liker å ha en utfordrende og spennende hverdag. Du bør ha førerkort klasse B. Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

INTERESSERT?
Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. 
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Seksjonsleder Bjørn Christian Kvisvik. bckv@cowi.com, tlf 41667693

Grunnet GDPR ønsker vi i utgangspunktet søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal og ikke via e-post, men vi tar også imot søknader på e-post. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annet livssyn, funksjonshemning eller alder.  Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår