Sentrale aktører arrangerer Fagmesse Bygg

 
Sentrale aktører arrangerer Fagmesse Bygg
For tredje år på rad går viktige produktleverandører innenfor bygg sammen, for å skape en plattform hvor lokale arkitekter og rådgivere, entreprenører, byggherrer og andre aktører kan oppleve og lære mer om de systemene og produktnyhetene som finnes på dagens marked.

I 2014 og 2015 ble messen arrangert i Bergen, mens den i år arrangeres i lokalene til Senab Eikeland i Stavanger. Alle de 11 leverandørene stiller med messestand, i tillegg til at det holdes presentasjoner og foredrag gjennom hele dagen. Høydepunktet er arkitekt Martin Brunner fra Snøhetta Works, som blant annet har jobbet på prosjekter som Tverrfjellhytta på Hjerkinn og Kunst- og designhøyskolen i Bergen sier Schüco i en pressemelding.

Rogaland er et marked i endring. Vi ønsker å samle aktører innenfor bygg nettopp i dette lokalsamfunnet, for å skape rom for utveksling av tanker og ideer. Samtidig gir vi den besøkende nye impulser gjennom presentasjoner av våre produkter. Fellesskap inspirerer og skaper motivasjon, noe vi ønsker å bidra med, denne gang i Rogaland.

MAY  SENAB EIKELAND STAVANGER LJOSHEIMVEIEN 2, 4050 SOLA
26 mai   11:00 - 19:00
Møt fagmiljøet. Hev kunnskapen. Styrk posisjonen.

Ledende europeiske og norske leverandører inviterer deg til en bransjearena fylt med nye produkter, løsninger og prosjektopplevelser. Oppdater din kunnskap og skap relasjoner i et lokalmarked i bevegelse.

Opplev arkitekten fra Snøhetta Martin Brunner og hans fascinerende prosjekter kl. 12.30 og 16.00.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår