Sirkulær økonomi og spennende prosjekter

 
Sirkulær økonomi og spennende prosjekter
BYGG REIS DEG 2021: - På messen vil vi blant annet sette søkelys på hvordan Glasopor inngår i den sirkulære økonomien.

Av Bjørn Laberg

- Tross koronatider har vi hatt mange interessante prosjekter som vi har markedsført og som vi gjerne snakker med besøkende om, sier Tore Bye, salgs- og markedssjef i Glasopor AS til Byggfakta.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- På messen vil vi blant annet sette søkelys på hvordan Glasopor inngår i den sirkulære økonomien og at Glasopor er et produkt som kan gi positiv miljøeffekt for ditt anbud eller prosjekt. Vi kommer til å presentere prosjekt som Bybanen i Bergen, ulike veivedlikeholdsprosjekter, stasjonsutvidelser på Trønderbanen, grunnarbeider og isolasjonslag til Sophie Radich ungdomsskole, flerbruksprosjektet Universitetsgata 7, blant annet med grønne tak, og mye mer, sier Bye.

- På standen vil Glasopor også ha en konkurranse og en liten spørreundersøkelse knyttet til et nytt produkt som vurderes for lansering. Å møte folk igjen ser vi virkelig fram til. Til tross for at vi har kunnet opprettholde bra aktivitet gjennom pandemien, ser vi fram til å møte kontakter og besøkende ansikt-til-ansikt på Bygg Reis Deg. Vi gleder oss stort, sier Tore Bye i Glasopor AS.

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave