Skal ansette 30 nye taktekkere før sommeren

 
Skal ansette 30 nye taktekkere før sommeren
Med ny sjef på plass har IcopalTak lagt en offensiv vekststrategi. Nå vil de ansette 30 nye taktekkere over hele Norge.

Kenneth Kløw overtok som administrerende direktør i IcopalTak 2. januar i år, og er allerede i gang med å iverksette planene.

- Vi har stor ordretilgang og våre taktekkere er ute på spennende prosjekter hver dag. Jeg ser store muligheter for vekst, og vil rekruttere 30 nye taktekkere før sommeren. Hvor mange vi ansetter innen utgangen av året tør jeg ikke si enda, men jeg mener vi kan øke enda mer enn dette på lengre sikt, sier Kløw i en pressemelding fra selskapet.

Kløw har tidligere ledet bedrifter gjennom vekstperioder. Selv om alle mål ikke er satt enda, er han tydelig på at IcopalTak kommer til å utvide i hele Norge.

 – For å tilrettelegge for denne veksten er vi på jakt etter Norges råeste taktekkere, som er klare for nye utfordringer på spennende byggeprosjekter. De vi ønsker oss i første omgang kan taktekkerfaget fra før, er motiverte og setter pris på en variert arbeidshverdag i friluft. Grepa folk, rett og slett.

IcopalTak harrundt 200 taktekkere fordelt på ti avdelinger som dekker mesteparten av landet. Disse har ansvar for alt fra nye prestisjebygg til større rehabiliteringsprosjekter og service- og vedlikehold. Nye ansettelser vil skje over hele landet.

– Selv om vi skal ta inn relativt mange på kort tid, har vi ingen planer om å kutte svingene. Alle nye vi ansetter kommer til å få grundig opplæring i de produktene og teknologiene vi bruker, og ikke minst opplæring i vår standardiserte metode for taktekking. Taktekkerne er våre viktigste ressurser, så en sentral komponent i opplæringen er å gjøre dem trygge på våre sikkerhetsrutiner, sier Kløw.

Slår et slag for taktekkerne

Taket er en av de viktigste bestanddelene i et bygg. Hvis taket ikke holder mål, får det store konsekvenser for de som bruker bygget.

– Taktekkerne er en gruppe håndverkere som mange ikke kjenner til eller tenker over. Yrket fortjener mye større anerkjennelse enn det vi ser i dag. Jobben de gjør har like stor betydning for både nye og gamle bygg som den snekkere og rørleggere utfører. Uten gode og tette tak blir ikke bygget et godt arbeids- eller bosted, mener Kløw.

I tillegg nevner han at bransjen er i ferd med å se store endringer.

– Bruksområdet for tak er i endring. Selv om det fortsatt er mye tradisjonelt tekkede tak, ser vi oftere og oftere at man skal ha grønne tak, solcelle-tak eller takterrasser, som gir nye typer utfordringer for taktekkerne. De som jobber hos oss får muligheten til å bryne seg på mange typer utfordringer, avslutter Kløw. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår