Skal bidra til helhetlig planlegging på Skøyen

 
Skal bidra til helhetlig planlegging på Skøyen
Multiconsult skal bistå Bymiljøetaten i Oslo kommune i et forprosjekt for å sikre helhetlig planlegging av sentrale gater og byrom på Skøyen.

Skøyen er et byutviklingsområde med mange pågående plan- og byggesaker og Oslo kommune arbeider med områdereguleringsplan for området. Bymiljøetaten har gjennomføringsansvar på Skøyen og setter nå i gang et forprosjekt for de sentrale gatene og byrommene.

Ved å utarbeide et koordinert forprosjekt for flere av gatene og byrommene på Skøyen søker Bymiljøetaten å sikre helhetlig planlegging av området slik at planen er fremtidsrettet, funksjonell og robust.

- Målsettingen med forprosjektet er å kvalitetssikre løsningene i områdereguleringen og å lande rammebetingelsene for videre private og offentlige detaljreguleringsplaner. Planlegging i etablert bystruktur med flere pågående plansaker krever et særlig fokus på grensesnitt, handlingsrom, koordinering og samarbeid sier prosjektleder i Bymiljøetaten Heidrun Kolstad.

Omfattende forprosjekt
Forprosjektet vil ta for seg temaer som overvann og flom, bebyggelse og byrom, og samferdselsløsninger. Prosjektområdet er stort og komplekst med mange interessentgrupper og omfatter sentrale områder i Skøyen som Drammensveien, Karenslyst Alle og Hoffsveien, og parker og byrom knyttet til dette.

- Multiconsult ser frem til å jobbe med dette spennende og utfordrende prosjektet, og vi vil delta med et sterkt tverrfaglig team i et område vi er godt kjent med. Nå ser fram til å være med på å bidra til at Skøyen blir et enda mer attraktivt og levende område blant annet ved utforming av torg og møteplasser, sier oppdragsleder Gunnar Bratheim i Multiconsult.

Etter planen skal prosjektet skal ferdigstilles i løpet av 2022.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår