Skal bygge 65 nye boliger i Drammen

 
Skal bygge 65 nye boliger i DrammenIllustrasjon: Rift AS
Consto har signert kontrakt om bygging av trinn 2 ved boligprosjektet Proffen Hageby.

Consto Øst og Professor Smiths Hage Utvikling har signert kontrakten som omfatter 65 boenheter fordelt på 22 byhus og 43 leiligheter på Gulskogen i Drammen. Professor Smiths Hage Utvikling AS er et selskap eid av Bane Nor Eiendom AS.

Prosjektet gjennomføres i en samspillsentreprise, og kontraktens størrelse er på om lag 315 millioner kroner. Consto Øst startet byggearbeidene i oktober, og prosjektet er planlagt ferdig høsten 2023.

Prosjektet er trinn 2 av en større planlagt utbygging for Bane Nor Eiendom AS på det gamle industriområdet på Sundland i Drammen. Prosjektet inneholder en større parkeringskjeller, som også skal dekke parkeringsplasser for beboere i første byggetrinn, som er ferdigstilt, samt byggetrinn 3.

- Bane Nor Eiendom er en stor aktør i nasjonal sammenheng, og vi takker for tilliten vi har fått. Vi er godt fornøyde med å få bidra til den videre utviklingen av denne bydelen, sier daglig leder i Consto Øst, Bjørn Breian, i en pressemelding.

Kjelleren skal plasstøpes og råbygget utføres i prefab. Fasader vil i hovedsak utføres i tegl. Arkitekt er Lof Arkitekter, og har utviklet tre interiørkonsepter som kjøperne kan velge mellom.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave