Skal forebygge arbeidsmarkedskriminalitet

 
Skal forebygge arbeidsmarkedskriminalitetKonsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen og direktør for Skatt øst, Ann Kjersti Kjeia Sletten signerer avtalen
Avinor inngår samarbeid med Skatteetaten for å sikre seriøse leverandører innen renhold, bygg og anlegg.

- Avinor er byggherre i flere store byggeprosjekter og tildeler store renholdskontrakter ved våre 45 lufthavner. Vi ser fram til dette samarbeidet for å sikre at de leverandørene vi tildeler kontrakter opptrer i samsvar med norsk skatte- og avgiftslovgiving, sier konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen.

- Illegale firma har i mange år truet seriøse aktører i byggebransjen ved blant annet konsekvent å underby i anbudskonkurranser. Vi kan tilby et bedre beslutningsgrunnlag for dem som skal ta inn nye leverandører. Det vil bidra til å begrense handlingsrommet til de kriminelle aktørene, sier direktør for Skatt øst, Ann Kjersti Kjeia Sletten.

Får tilgang på opplysninger
Målet med samarbeidet er å utveksle opplysninger som bidrar til at Avinor tildeler kontrakter til underentreprenører som oppfyller sine lovmessige plikter, slik som arbeidsmiljøloven, forskrift om lønns- og arbeidsvilkår i offentlige kontrakter og skatte- og avgiftslovgivningen. De som ønsker å være leverandører og underleverandører, må gi Avinor fullmakt til å innhente taushetsbelagt informasjon fra Skatteetaten.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår