Skal kåre ”Norges beste vaktmester”

 
Skal kåre ”Norges beste vaktmester”
For første gang skal en norsk skolevaktmester utmerkes både for sitt arbeid og sitt engasjement for skolebarna. I kåringen ”Norges beste vaktmester” jakter Cramo på de beste kandidatene i landet.

Flere hundre vaktmestere jobber hver dag for å sikre god drift av skoler rundt omkring i landet. Mange av dem gir også mye av seg selv for å skape trivsel, hygge og tilhørighet i sitt nærmiljø, noe som er viktig for å skape en god hverdag for alle. Med kåringen ”Norges beste vaktmester” ønsker nå Cramo å sette fokus på de  som gjør alt for en bedre skolehverdag, sier salgs- og markedsdirektør i Cramo, Geir Paulsen.

– Vi vet at mange vaktmestere har daglige utfordringer med slitte lokaler, lave vedlikeholdsbudsjetter og høyt arbeidspress. Likevel står de på og yter det lille ekstra for å gi barn og ungdom en god skolehverdag. Vi ønsker å hedre denne innsatsen ved å finne den beste rollemodellen for vaktmestere i Norge i dag, sier Geir Paulsen.

 

Leter i hele Norge

I dag setter Cramo i gang en landsdekkende kampanje som oppfordrer barn og foreldre til å nominere sine favorittvaktmestere til kåringen. Etter at nominasjonsprosessen er over 31. oktober, vil tre finalister bli plukket ut, og alle som ønsker vil kunne stemme på disse i november. Tidlig i desember vil vinneren kåres og dermed kunne smykke seg med tittelen ”Norges beste vaktmester”.

Utover oppmerksomheten vil vinneren få med seg premier verdt 50 000 kroner som er øremerket bruk på egen skole.

 

Film skal skape engasjement

I forbindelse med kåringen, som også involverer sosiale medier, introduserer Cramo den fiktive bloggeren ”Vaktmesterfrua”. Hun er mer enn gjennomsnittlig engasjert i kåringen, og dukker opp i flere nettfilmer i løpet av nominasjonsperioden.

For mer informasjon og for nominering av kandidater, se www.cramovaktmester.no<http://www.cramovaktmester.no>. ”Vaktmesterfrua” kan følges på Facebooksiden Cramo Norway eller på Youtube; https://youtu.be/QbwjILKzNl0

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår