Skalahus etablerer seg i Innlandet

 
Skalahus etablerer seg i InnlandetFra venstre: Ketil Strand, kjededirektør Skalahus, Sondre Brudvik, daglig leder BS Boligbygg AS og Alina Sopilniak, boligrådgiver BS Boligbygg AS.
Skalahus har lenge vært på jakt etter en forhandler i Innlandet, og med BS Boligbygg AS på laget satser huskjeden på økte markedsandeler.

BS Boligbygg AS fra Hamar ble etablert i 2016 av Sondre Brudvik og Kristian Skjærstad, som begge jobbet som utførende tømrere. Firmaet har blitt en totalentreprenør for både privat- og proffmarkedet i Hedmark-regionen.

- Vi har lenge vært på jakt etter en forhandler i Innlandet, vi har sondert flere muligheter, men er meget trygge på valget av BS Boligbygg AS, sier kjededirektør Ketil Strand i Skalahus i en pressemelding.

- BS Boligbygg har over en periode vært underleverandør og levert tømrertjenester til flere prosjekter innen konsernet.

Dette har gitt Skalahus muligheten til å bli godt kjent med sin nye forhandler.


- Vi har hatt mulighet til å vurdere selskapet og hvilke verdier BS Bolig bygg AS står for. Selskapet leverer kvalitet i alle ledd, noe Skalahus ønsker å stå i relasjon til – vi gleder oss til samarbeidet, sier Strand.


Ønsket seg til boligmarkedet
Etter oppstarten i 2016 drev BS Boligbygg hovedsakelig med arbeid på anlegg og boligblokker.


- Vi var to kollegaer som startet firmaet, med pågangsmot og høy konkurranseinnstilling. For oss er det viktig at vi skal levere høyest mulig kvalitet på en rask og effektiv måte. Etter hvert fant vi ut at det var husbygging vi ville drive med. Det var spennende og lærerikt, samt at det krevde stor grad av nøyaktighet, sider daglig leder Sondre Brudvik i BS Boligbygg AS.

I dag har BS Boligbygg AS 13 dyktige håndverkere fordelt på to kontor. Tjenestene spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg, til oppføring av nybygg, tilbygg, gulvlegging og vindusskift.

- Det er viktig for oss at byggeprosessen skal oppleves som positiv. Grunntanken vår er å bygge kvalitetshus, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen. Da vi startet samtalene med Ketil i Skalahus var det ingen tvil om at det var dette vi ville, sier Brudvik.

- Med vår fagkompetanse innenfor bygging, og ikke minst verdifull kompetanse innen planarbeid, arkitektur og tekniske tjenester fra Skalahus sin side, så vi at vi kunne være til stor nytte for hverandre. Sammen kan vi nå våre mål om å levere produkter av høy kvalitet og med en tydelig identitet, avslutter han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår