Skanska bygger et nytt kontorprosjekt i Oslo

 
Skanska bygger et nytt kontorprosjekt i Oslo
Skanska bygger kontorprosjektet «Workplace Oo» på Storo/Nydalen i Oslo. Prosjektet har en totalinvestering på NOK 630M.

Workplace Oo blir et fleksibelt og miljøsmart kontorbygg med en utleiekapasitet på ca. 24 000 kvadratmeter. Kontorbygningen blir liggende på Storo/Nydalen like ved knutepunktet Storo, i nærheten av Ring 3. Prosjektet miljøsertifiseres etter BREEAM NOR Excellent, og Skanska vil implementere sitt eget utviklede og patenterte kjølesystem Deep Green Cooling i bygget. Det er første gang at dette Skanska-konseptet skal benyttes i et norsk bygg. Teknologien er allerede testet i flere Skanska prosjekter i Sverige. Prosjektet «Workplace Oo» har fått støtte fra Enova for bruk av innovativ teknologi, og vil bli et svært energieffektivt nybygg.

- Vi gleder oss til å sette i gang med dette prosjektet, og er sikre på at det vil bidra til en positiv utvikling av Storo. Etterspørselen av effektive og smarte kontorlokaler øker, og med vår kompetanse i Skanska som både utvikler, byggherre og entreprenør sikrer vi et sikkert, miljøsmart og brukervennlig kontorbygg, forteller Direktør i Skanska Commercial Development Norway, Bjørn Mattsson.

Byggingen av prosjektet starter opp januar 2017, og skal ferdigstilles høsten 2018.

- Vi ser fram til å komme i gang med byggingen. Som entreprenør får vi komme tidlig inn i utviklingsfasen og bidra med vår kompetanse og erfaring. Dette skaper bedre og kostnadseffektive løsninger. Her skal vi levere et kontorbygg av svært høy kvalitet med et godt innemiljø for fremtidige leietakere, sier konserndirektør for byggevirksomheten i Skanska Norge, Camilla Krogh. Byggekontrakten har en verdi på NOK 440M, og inngår i ordrereserven for fjerde kvartal.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår