Skanska kjøper ferdigregulert eiendom i Bærum

 
Skanska kjøper ferdigregulert eiendom i BærumSkissetegning som viser hvordan prosjektet kanskje vil se ut: LPO Arkitekter
Skanska har kjøpt eiendom i Bærum og planlegger bygging av 50 leiligheter og 28 rekkehus.

Skanska Eiendomsutvikling har inngått avtale med Profier om kjøp av eiendommen Kirkeveien 59, på Haslum i Bærum. Eiendommen er ferdig regulert til blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse på totalt 8600 BRA. Skanska planlegger å bygge 50 leiligheter fordelt på tre bygg i 3-4 etasjer samt 28 rekkehus. Parkering vil bli i underjordisk parkeringsanlegg og det vil bli etablert el-ladere på alle parkeringsplasser.

Eiendommen har tidligere vært en teglfabrikk, og det står et kombinert lager og logistikkbygg der i dag. Skanska planlegger for oppstart bygging i løpet av 2023. De tre blokkene vil bli plassert langs kirkeveien og vil ha leiligheter i varierende størrelse. Rekkehusene vil plasseres mot eksisterende villabebyggelse i nord og øst.

Skanska har satt seg ambisiøse klimamål og som alle andre boligprosjekter de utvikler i egenregi blir prosjektet miljøsertifisert i henhold til BREEAM NOR.

- Vi er veldig fornøyde med å sikre oss denne flotte eiendommen. Her skal vi skape et trivelig bomiljø med høye miljøkvaliteter og attraktiv arkitektur, forteller Thorbjørn Brevik, konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling, i en pressemelding. 

Transaksjonen gjennomføres i løpet av fjerde kvartal og gjøres ved at Skanska kjøper alle aksjene i Høvikhagen AS. Profier er godt fornøyd med salgsprosessen; 

- Etter å ha gjort en vurdering av vår øvrige prosjektportefølje i Bærum, har vi denne gangen valgt å selge denne tomten. Vi ønsker Skanska lykke til med utviklingen av det flotte prosjektet i Kirkeveien, sier Lasse Lundhaug, daglig leder i Profier.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår