Skilt- og dekor: Miljøvennlig trykk på bærekraftige medier

 
Skilt- og dekor: Miljøvennlig trykk på bærekraftige medier
Produksjon av FlexSound etterlater ett CO2 fotavtrykk som er vesentlig mindre enn andre fibermaterialer og reduserer dermed forbruket av verdens oljeressurser. FlexSound frigir kun vann og CO2 ved forbrenning, platene er med til å skape et bedre inneklima da det ikke frigis emisjoner eller fiberstøv som kan skade eller irritere hud og øyne. FlexSound er ett kortreist bærekraftig produkt produsert i Norden og trykket i Norge med Greenguard sertifisert UV blekk. Vekt ca. 3 kg pr. m2.

Vi innser at vi som individer og bedrift er del av samfunnet. Derfor har vi fra Flex Reklame et ønske om å ha et positivt fotprint i våre omgivelser både mht miljø, samfunn og egen bransje. Av den grunn engasjerer vi oss i mange prosjekter vi mener er positive for samfunnet. 

Vi jobber kontinuerlig med miljøvern og velger den miljøvennlige løsningen der det er mulig. Vi kan tilby miljøvennlige produkter og vi jobber aktivt med utvikling av bærekraftige løsninger til våre kunder. 

Vi har vært sertifiserte innen Kvalitet ISO 9001 siden 2020, og denne våren ble vi miljøsertifiserte i henhold til NS-EN ISO 14001 / Miljø.

Som en naturlig del av dette har vi fornyet og utvidet vår allerede store maskinpark med maskiner som alle er flaggskip i vår bransje både mht. bærekraft, miljø, hastighet og kvalitet. All trykking utføres på maskiner med Greenguard sertifiserte miljøvennlige og bærekraftige trykkfarger.

Vi produserer og leverer selvsagt alt ett skiltfirma kan levere og litt til, men vi ønsker også å utvikle nye unike og innovative produkter for våre kunder. Vi opplever at det å vise at man er opptatt av bærekraft kan være utfordrende, og vi har derfor utviklet bærekraftkuben som er en robust men samtidig en lett kube som kan visualisere våre kunders fokus på bærekraft.

FlexSound er også en nyutviklet akustikkplate som foruten å være lyddempende også er meget dekorativ med sin sorte kjerne. FlexSound er ett godt valg for rammeløse bilder. Det beste av alt er at FlexSound er produsert av 100 % resirkulerte plastflasker. 

Bærekraft i fokus 
Vi digitaltrykker direkte på FlexSound platene med Greenguard sertifisert UV blekk og skjærer/ konturskjærer platene etter ønskede størrelser, fasonger og m l. Med å kombinere ett flott trykk med figurskjæring kan du skape en dekorasjon som er unik og helt etter eget ønske. Hva med å trykke f.eks. trykke wayfinding i bygget på FlexSound? Her er det kun fantasien som setter grenser. FlexSound kan leveres i platestørrelse 150 x 235 cm.

Testet og godkjent til lyddempningsklasse A og brannklasse B1.

Dekorativ, bærekraftig og miljøvennlig bærekraftkube produsert av resirkulert papir!
Svært mange små og store bedrifter er opptatt av bærekraft og bærekraftsmålene til FN. For å kunne visualisere dette ovenfor kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere har vi designet og tatt frem Bærekraftkuben.

Bærekraftkuben vår er ett fleksibelt produkt som vi kan tilpasse til ditt ønske med hensyn til design og profil.

Bærekraftkuben kan også lages i andre størrelser om ønskelig. Standard størrelse er 50*50*50 cm og vekt pr. kube er kun 2,9 kg.

Kubene er produsert i en 16 mm milj vennlig sandwichkonstruksjon best ende av bl.a resirkulert papir og luft! Kan f.eks. plasseres i resepsjonen, i kantinen, i butikken, på  kontoret og kan lett fraktes med på kickoff, messer og andre arrangementer. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår