Skreddersyr designleiligheter i Moss

 
Skreddersyr designleiligheter i MossBildet: Halvor Bakke og Verket Brygge II i Moss. Foto: Mona Nordøy og Eve Images/Höegh Eiendom.
AKTUELLE PROSJEKTER: Når de 71 leilighetene i boligprosjektet Verket Brygge II står klare, har interiørdesigner og TV-profil Halvor Bakke satt sitt preg på omtrent halvparten av dem.

I tillegg til sjønær beliggenhet og alt av urbane fasiliteter like utenfor dørstokken, kan leilighetene også skilte med interiørløsninger helt utenom det vanlige.

– Min designfilosofi bygger på at det skal være godt å komme hjem, og det er jeg helt overbevist om at det vil bli her, sier interiørdesigner og TV-profil Halvor Bakke i en pressemelding.

I leilighetene kan boligkjøperne velge blant tre ulike stiler signert den profilerte interiørdesigneren på blant annet kjøkken, bad og fargepalett.

– Dette blir en urban, ny bydel i Moss. De som velger å bosette seg her er opptatte av det lille ekstra, og det håper jeg de vil oppleve at de får ved alle aspekter av boligen, sier Bakke.

Eneste i sitt slag

Gjennom flere sesonger som programleder for «Eventyrlig oppussing» på TV3, har enda flere nordmenn fått øynene opp for Halvor Bakkes smarte løsninger og stilsikre design. I tillegg til egne kolleksjoner for blant andre Magnor og Lama, har også samarbeidsprosjektet Signature Collection by Halvor Bakke med interiørkjeden Bohus vært en hit. Nå står skreddersydde leiligheter på Verket Brygge II for tur – et interiørsamarbeid som blir landets første i sitt slag.

– Vi i Höegh Eiendom ønsker å skape levende steder som begeistrer, og det er mange som lar seg begeistre av Halvors design, sier Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendoms direktør for forretningsområde Moss.

– Dette er det eneste prosjektet i Norge med leiligheter designet av Halvor Bakke, og vi er svært stolte av å ha fått Halvor med på laget. I tillegg til at navnet hans er kjent for mange, er det synonymt med tidløs stil og høy kvalitet. Vi tror hans løsninger vil bidra til å gjøre Verket Brygge II til et enda mer ettertraktet sted å bo, sier Kristiansen.

Ny og urban bydel

24. november er det salgsstart for Verket Brygge II. Leilighetene er en del av byutviklingsprosjektet Verket, som allerede er nominert til en rekke arkitekturpriser. Når prosjektet står ferdig, vil området by på et mangfold av fasiliteter og tilbud for store og små, med blant annet bystrand, småbåthavn, restauranter, spa-hotell og folkepark.

– Höegh Eiendoms ambisjon er å forvandle det gamle industriområdet til en levende og urban bydel med alt man kan ønske seg like utenfor døren. Vi håper at området vil bli en naturlig forlengelse av dagens sentrum, og til glede for hele byens befolkning, sier Kristiansen.

Interiør- og eksteriørbilder fra Verket Brygge II i Moss. Foto: Eve Images/Höegh Eiendom

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår