Skrev nye kontrakter i Bodø og Narvik

 
Skrev nye kontrakter i Bodø og NarvikConsto skal utføre grunnarbeider ved Oksebakken i Bodø. (Ill: Consto).
Consto Anlegg Nord skrev i forrige uke kontrakt med Byggmester Erling Skipnes om grunnarbeider ved Skipnes sitt nye boligprosjekt i Oksebakken på Bremnes i Bodø.

- Vi er glade for å vise oss konkurransedyktige også i denne type jobber, sier daglig leder i Consto Anlegg Nord, Fredrik Okkenhaug i en pressemelding.

- Skipnes er en solid og dyktig boligbygger som vi har god kjennskap til fra tidligere. Vi ser frem til samarbeidet, og å komme i gang med arbeidene, legger Okkenhaug til.

Prosjektet omfatter grunnarbeider inkludert vann og avløpsanlegg for 14 boliger, et lekeareal og ca. 130 meter vegbygging internt i boligfeltet. Oppstart vil skje i løpet av senvinter/vår 2020, og kontraktssummen er omkring 10 millioner kroner ekskl. mva.

I Narvik har Consto Anlegg Nord vunnet tilbudskonkurranse for Narvik kommune. På Fornes i Ballangen skal selskapet ha ansvaret for å etablere molo, flytekai og infrastruktur. Kontrakten utføres som totalentreprise, og arbeidene er planlagt utført mai - oktober inneværende år. Kontrakten har en verdi på omlag 27 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi er svært fornøyde med kontrakten på molo og kai på Fornes. Vårt team i Narvik gjør en bra jobb og dette blir vår andre kontrakt i Ofoten. Det er et område vi ønsker å være tilstede i, så dette passer bra i forhold til vår satsing, sier Okkenhaug.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår