Slanke og intelligente: DALI-pullertlamper i ALVA-serien med integrert sensor

 
Slanke og intelligente: DALI-pullertlamper i ALVA-serien med integrert sensor
ESYLUX utvider sin ALVA-serie med slanke LED-pullertlamper med valgfri integrert DALI-bevegelsesdetektor. De har en diameter på 100 mm, kan bruke bevegelsesdetektorer til å styre en hel lampegruppe bevegelses- og dagslysavhengig og realisere et dimmet orienteringslys når det ikke registreres noen bevegelser. De robuste aluminiumshusene er i likhet med resten av serien smussavvisende og i tillegg beskyttet mot saltholdig sjøluft.

Å sørge for sikkerhet, orientering og et representativt utseende på en energieffektiv måte, og å tilby en robust konstruksjon, er de viktigste oppgavene til moderne utendørsbelysning. For å tilby et spesielt elegant alternativ for dette utvider ESYLUX nå sin ALVA-serie med slanke pullertlamper med valgfri integrert DALI-bevegelsesdetektor.

Styr en lampegruppe via DALI-Broadcast
Diameteren er på 100 mm, høyden 700 mm. Med bevegelsesdetektorer kan du styre en hel lampegruppe bevegelses- og dagslysavhengig i Broadcast-modus som f.eks. DALI-pullertlamper uten sensor. Ytterligere pullertlamper med bevegelsesdetektorer kan også integreres i en gruppe, slik at den kan reagere på bevegelser i forskjellige områder. Bevegelsesdetektoren kan også slå av og på 230 V-lamper ved behov ved hjelp av DALI-aktuatoren tilgjengelig fra ESYLUX.

Valgfritt orienteringslys

Styringen av en gruppe skjer via DALI-Broadcast. I skumringsrelémodus kan bevegelsesdetektoren alternativt også slå den på bevegelsesuavhengig hvis det er utilstrekkelig dagslys. På tidspunkt hvor det ikke registreres bevegelse, er detektoren også i stand til å realisere et dimmet orienteringslys for representative eller sikkerhetsmessige formål. Med fabrikkinnstillinger er detektoren klar til bruk umiddelbart og kan deretter programmeres individuelt med fjernkontrollen PDi DALI eller med ESY-Pen og ESY-appen.

De nye ALVA-pullertlampene er antrasittfarget, valgfritt tilgjengelig i 3000K eller 4000K og med en opal eller transparent diffusoroverflate. Støtsikkerheten er på IK09, beskyttelsesklassen er IP65, og overflaten er pulverlakkert og beskyttet mot saltholdig sjøluft. De tåler til og med kjemiske rengjøringsmidler, slik at graffiti og annen tilsmussing lett kan fjernes.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave