SmartDok vant andre året på rad

 
SmartDok vant andre året på radSmartDok har vunnet RSM European Business Awards for andre året på rad. CEO SmartDok AB, Steffen Nerdal mottok prisen på vegne av selskapet. Foto: EBA
SmartDok har vunnet den nasjonale delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” for 2016/17.

– SmartDok sin visjon har alltid vært å gjøre ting smart og enkelt, sier Steffen Nerdal fra SmartDok.

Dette er det andre året på rad SmartDok vinner den prestigetunge utmerkelsen i Norge. Den eksplosive veksten i Sverige i 2016 er mye av grunne til at SmartDok vant i år.

Ønsker du å stemme frem SmartDok som internasjonal vinner, kan du gå inn på denne linken og gi en stemme til Alta-selskapet.

Voldsom vekst

– I 2016 har vi opplevd økende interesse for våre produkter, og veksten har vært stor målt i antall kunder, forteller daglig leder i SmartDok AB, Steffen Nerdal i en kommentar.

SmartDok har blitt en stor og viktig aktør i Skandinavia i bygg- og anleggsbransjen for digital tidrapportering og for å få full kontroll og oversikt over prosjektetene. SmartDok består av 10 moduler som hjelper bransjen med å jobbe smartere og enklere.

Alt fra maskinmodul med mulighet or oppfølging av besiktelser av kjøretøy og service av gravemaskiner, skjema/bilde-modul for håndtering av sjekklister, egenkontroller og håndtering av avvik, og mannskapslister. SmartDok er markedets enkleste og beste, og disse utmerkelsene viser at bedriften fra Alta blir lagt merke til på den internasjonale arenaen.

Kundene har talt

I fjor vant SmartDok kategorien for den mest innovative løsningen, som viste kvaliteten i produktet. I år, med den voldsomme veksten i både Norge og Sverige viser vi at kundene våre synes det samme.

– SmartDok har alltid hatt som visjon å forenkle og å gjøre ting smartere. Vårt mål er at entreprenørene og bransjen skal jobbe smartere og mer effektivt, forteller Steffen Nerdal.
 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår