Smarte, digitale løsninger

 
Smarte, digitale løsningerBildet: I over tyve år har Mobile Worker forenklet hverdagen til sine kunder ved å digitalisere administrative oppgaver og prosesser for dem.
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – På vår stand vil det dreie seg om smarte løsninger for digitalisering av bygg- og anleggsbransjen, sier Geir Johansen markedssjef i Mobile Worker AS.

– Mobile Worker løsningene gir prosjektdrifter verktøy som effektiviserer og reduserer papirarbeidet i bedriften. Med en App som støtter hele 13 språk og en Web portal på Microsoft Azure plattformen, finner alle en rolle de kan finne seg hjemme i. Timene går til faktura og lønn, mens varer, utlegg og kjøring havner på ordren. Våre løsninger snakker med de største lønns- og økonomisystemene, understreker Johansen.

I over tyve år har Mobile Worker forenklet hverdagen til sine kunder ved å digitalisere administrative oppgaver og prosesser for dem. Mobile Worker har jobbet innenfor en rekke bransjer, og har bygget opp bred kompetanse innenfor områder som timefangst, økonomisystemer, integrasjoner, og digitalisering.

– Nyheter på Bygg Reis Deg vil være Resursplanlegger for ansatte, skjema, og støtte for Byggekortet. Markedet for disse løsningene er i sterk vekst og vi forventer å øke antallet brukere av Mobile Worker fra 10 til 15 tusen i løpet av 2017, sier Geir Johansen i Mobile Worker AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår