Smistad mur og flis AS får avtale med SUS2023

 
Smistad mur og flis AS får avtale med SUS2023Fra venstre; administrasjonsleder Anita Smistad, daglig leder Harald Smistad og prosjektleder Harald Helleland. Foto: Smistad mur og flis AS.
Helse Stavanger har inngått avtale med Smistad mur og flis AS på Haugalandet om å levere innervegger av murte betongblokker til det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Kontrakten har en verdi på 10 millioner kroner inkludert mva.

- For oss betyr dette at vi har langsiktighet og kan planlegge fremover, og det er viktig for å sikre arbeidsplassene våre. Vi forventer at mellom 5 og 8 personer fra oss kommer til å være sysselsatt med denne jobben når vi starter opp, sier Anita Smistad, administrasjonsleder i Smistad mur og flis AS, i en pressemelding.

Familieselskapet har en over 25 år lang historie og solid forankring i Karmsund ved Haugesund. Det er 22 personer ansatt i selskapet.

Leveransen på innervegger av murte betongblokker som skal leveres til det nye universitetssykehuset i Stavanger gjør at de nå forbereder å bruke 6500 m2 med betongblokker. Dette utgjør en solid mengde, totalt vil det gå med ca. 80 000 betongblokker som veier 25 kg stykket.

- Vi har god erfaring med å levere til offentlige prosjekter og ser frem til å starte samarbeidet med SUS2023 og teamet der. Våre folk er god kjent med å jobbe med sykehusbygg fordi vi har avtaler om leveranser til nybygg på Haukeland universitetssykehus i Bergen, der de bygger ny barneavdeling, sier Smistad.

- Det er kjekt å se at et familiedrevet selskap som Smistad mur og flis AS skal levere til vårt nye universitetssykehus, og jeg ønsker dem velkommen i «familien» av leverandører fra Rogaland. Nå skal vi gjøre vårt for å få til et godt samarbeid og sikre at vi sammen er klare til å få alt på plass i rett tid, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår