Snickers Workwear setter en ny standard for arbeidsjakker

 
Snickers Workwear setter en ny standard for arbeidsjakker1300 FlexiWork, vanntett og elastisk Skalljakke
Fra topp til tå i samme familie. I fjor lanserte Snickers Workwear en ny generasjon håndverksbukser i fire arbeidstøyfamilier. Nå har det samme blitt gjort med de nye jakkene.

Snicker Workwear lanserte høsten 2016 nye ytterjakker som komplementerer arbeidstøyfamiliene slik at de nå er komplette med både bukser og overdeler. Dette gir håndverkerene muligheten til å kle seg fra topp til tå i samme type arbeidsklær; RuffWork, LiteWork, FlexiWork eller AllroundWork.

Lanseringen av den nye generasjons håndverksbukser i fjor introduserte våre arbeidstøyfamilier, hver designet for å møte krav og behov til profesjonelle håndverkere.

- Nå følger våre nye jakker samme tankegang og design. Dette betyr at vi nå kan tilby alle håndverkere den samme komforten, funksjonen og moderne materialet fra topp til tå, sier Henry Lundberg, manager of R&D hos Snickers Workwear.

Påvirkningen fra moderne fritidsklær kommer tydelig frem i FlexiWork 1300 Skalljakke. Denne jakken har tapet sømmer, god passform og kommer med Cordura forsterkninger på områder man opplever stor slitasje.

-1300 FlexiWork Skalljakke er et godt eksempel på hvordan vi kan tilby avansert beskyttelse mot vær og vind med den beste passform og ventilasjon innen utendørsplagg. Men med avansert funksjonalitet og slitestyrke akkurat slik håndverkerne ønsker, sier Henry Lundberg.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår