Søker totalentreprenør til drikkevannsprosjekt

 
Søker totalentreprenør til drikkevannsprosjektIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Ålesund kommune søker totalentreprenør til byggingen av nytt høydebasseng på Gjerdsleet.

Av Bjørn Laberg

Ålesund kommune skal etablere nytt høgdebasseng på Gjerdsleet ved Sjøholt. Formålet med prosjektet er å øke forsyningssikkerheten for drikkevann til Sjøholt. Høydebassenget skal ha et volum på 1600 m³, og det skal legges til rette for utvidelse med et fremtidig ekstra høydebasseng. 

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Arbeidene utføres som totalentreprise, og omfatter detaljprosjektering av ledningsanlegg og tomteplanering for bassengtomta og bygging av høydebasseng og ventilkammer.

• Bassenget skal utføres som sirkulært, isolert, glasfiberbasseng med effektivt våtvolum 1600 m³. Maksimal total høyde er 9 meter. Det er i overordnet planlegging sett på diameter 18 m og vannhøyde 6 m. 

• Ventilhus og detaljert plassering av dette inngår i denne entreprisen. Ventilhuset leveres i samme stil som høydebassenget. Det skal leveres innbruddsikre dører med alarm. Det monteres hærverkssikkert lys over dør. 

• I tillegg til sammenkobling mot det nye høydebassenget, skal det også legges til rette for sammenkobling mot framtidig basseng med effektivt volum på 1000 m³. Ledninger legges ut utenfor ventilhuset, og nødvendig plass settes av til nødvendige ventiler.

• Anlegget tilrettelegges for styring via SD-anlegg. Normatic vil stå for signaloverføring fra skap til kommunens styringssystem. Totalentreprenøren er ansvarlig for oppretting av kontakt mot Normatic for koordinering av arbeidet.

• Styring og regulering av bassenget skal inkluderes i totalentreprisen. Dette omfatter også levering og oppbygging av styreskap. Det skal kunne gå alarm direkte fra høydebasseng til overvåkningsanlegget ved:
-Høy vannstand
-Overløpsdrift
-Lav vannstand 

Tiltakshaver: Ålesund kommune

Tilbudsfrist: 4. mars 2022

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave