Søker totalentreprenør til ny fotballhall

 
Søker totalentreprenør til ny fotballhallBildet: Steinkjerbygg KF inviterer til åpen anbudskonkurranse for oppføring av ny fotballhall på Guldbergaunet, Steinkjer. Illustrasjon: Norconsult
AKTUELLE PROSJEKTER: Steinkjerbygg KF søker totalentreprenør til prosjektering og bygging av ny fotballhall på Guldbergaunet i Steinkjer.

Av Bjørn Laberg

Steinkjerbygg KF er et kommunalt foretak eid av Steinkjer kommune.

Fotballmiljøet i Steinkjer har i lengre tid arbeidet med å realisere en fotballhall. Steinkjerbygg KF har fått grønt lys for bygging av en fotballhall på Guldbergaunet, etter at planer om fotballhall på Egge ikke lenger er aktuelt. Fotballhallens totale bruttoareal er omtrent 10 000 m2 og hallen skal bygges som «storhall» og med en banestørrelse på 68x105 meter for toppfotball.

Litt fra funksjonsbeskrivelsen:

• Mellombygget forbinder fotballhallen til eksisterende vrimleareal i tilknytning til friidrettshallen. Mellombygget skal sprinkles og må bestå av ubrennbare materialer. Nye yttervegger utføres som sandwichelement og glassfasader.

• Lagerbygget skal bygges inntil fotballhallens langvegg i det nord-østlige hjørnet. Den ene delen av bygget (10x20m) skal benyttes som lager/garasje for utstyr tilknyttet fotballhallen som fotballmål, traktor m/utstyr for vedlikehold av kunstgressbaner mv. Den andre delen av bygget (10x10m) skal benyttes som lager for Steinkjerhallen.

• Kunstgresset skal tilfredsstille kravene som legges til grunn for toppfotball. Kunstgresset skal leveres med pad (støtdempingssjikt) og ha en levetid på minimum 10 år.

• Et fasadeforslag/fargeforslag skal presenteres byggherren før igangsetting av prosjektet. Det skal kunne leveres sandwichelementer av varierende farger.

• Fotballhallen skal varmes opp med fjernvarme basert på ventilasjonsluft og areotemper. Mellombygget varmes opp med fjernvarme basert på gulvvarme. Lagerbygget skal varmes opp med fjernvarme basert på gulvvarme og/eller ventilasjon/aerotemper.

• Det skal prosjekteres en varmesentral i bygget hvor det etableres fjernvarmevekslere. Sentralen plasseres i egen varmesentral i friidrettshallen.

• Det skal prosjekteres to ventilasjonssystemer, begge plassert i selve hallen. Anleggene skal ha trinnløst varierende luftmengde behovsregulert i forhold til gjennomsnittet av hva de to CO2/temp målerne plassert på veggen i hallen registrerer. Dette skal reguleres via SD-anlegg.

• SFP faktoren for alle systemene skal være maksimum 1,5 kW/m³/s ved samlet summert luftmengde, og eksternt trykkfall skal være 250 Pa for både tilluft og avtrekk. Det skal være roterende varmegjenvinner i begge aggregatene, som skal ha en gjenvinningsgrad på minimum 85%. Aggregatene skal ha varmebatterier for vannbåren varme.

• I fotballhallen skal lyset styres via Dali. Belysning i hallen skal kunne dimmes og deles opp for fire soner i henhold til plassering av baneskillere. Hver sone skal kunne styres uavhengig av hverandre.

Tilbudsfrist: 17. desember 2020
RI Reguleringsplan: Norconsult AS
Verdi: 60 millioner kroner

(Kilde: Byggfakta SMART / ByggeNorge / Norconsult / Steinkjerbygg KF)

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

Last også ned vår rapport: Trendrapport 2020 - Analyse av byggebransjen basert på de ferskeste tallene.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår