Solgte leiligheter for 217 millioner første uken

 
Solgte leiligheter for 217 millioner første ukenBildet: Verket Brygge 2, ved vannkanten i Moss. Foto: Höegh Eiendom
Höegh Eiendom opplever rekordinteresse for Verket Brygge 2. Nå er 33 av 39 leiligheter revet vekk.

– Det har vært helt vilt, forteller Eva Kristin Talberg, Höegh Eiendoms markedsansvarlig for Verket i Moss, i en pressemelding.

Onsdag forrige uke gikk salgsstarten for de første 39 leilighetene i Verket Brygge 2, det neste byggetrinnet på Verket Brygge i Moss. Leilighetene har en prislapp fra 3,1 millioner kroner for den minste leiligheten på 45 kvadratmeter, til 19 millioner for den aller gjeveste toppleiligheten på 163 kvadratmeter. Til sammen har byggetrinnets 71 leiligheter en markedsverdi på rundt en halv milliard kroner.

– Mange av leilighetene har en utsalgspris som setter rekord i området, så at vi skulle få inn så mange budskjemaer allerede i løpet av de første dagene var virkelig over all forventning, sier Talberg.

Unikt prosjekt

Rundt 300 mennesker møtte opp til salgsstart på Verket Scene, der både Höegh Eiendom og interiørdesigner Halvor Bakke var til stede for å svare på eventuelle spørsmål. Bakke har innredet 33 av de totalt 71 leilighetene i prosjektet, og boligkjøpere kan velge blant tre ulike stiler signert den profilerte interiørdesigneren.

– Dette er det eneste prosjektet i Norge med leiligheter designet av Halvor Bakke, og vi er svært stolte av å ha fått Halvor med på laget. I tillegg til at navnet hans er kjent for mange, er det synonymt med tidløs stil og høy kvalitet, sier Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendoms direktør for forretningsområde Moss.

Siste sjanse

Höegh Eiendom er nå i ferd med å klargjøre det siste bygget, bygg C, for salg. Bygget består av prosjektets 32 siste leiligheter, og blir siste sjanse for de som ønsker å bosette seg i vannkanten – i hvert fall for en god stund fremover.

– Vi har aldri opplevd lignende trykk på et prosjekt før – til tross for at disse boligene setter prisrekorder i vårt distrikt. Det er ingen tvil om at både området og leilighetene innehar noen helt unike kvaliteter som boligkjøpere etterspør, sier Tommy Skovly i Meglergaarden & Partners.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave