Solid interesse for Løxatorget

 
Solid interesse for LøxatorgetBildet: I alt 80 svanemerkede leiligheter skal nå ut på markedet. Foto: Bonava
Drøyt 100 interesserte boligkjøpere besøkte Bonavas nyeste boligprosjekt, Løxatorget i Sandvika. Boligutvikleren lanserer to prosjekter på Oslo Vest før jul. Det er ikke hverdagskost på vestkanten.

Det var en spent boligutvikler som tidligere denne uken ønsket velkommen til salgsstart på Løxatorget ved Folkets hus i Sandvika i Bærum kommune. Spenningen ble raskt erstattet av glede da over 100 potensielle boligkjøpere møtte opp til salgslanseringen.

– Vi fokuserer hele tiden på å skape gode hjem og nabolag, og denne høsten lanserer vi to nye prosjekter, legger Vinje til. Løxatorget, som vi nettopp har presentert, og Trio Silur på Ullern som skal ha salgsstart om to uker. Vi har ambisjoner om at disse prosjektene skal bidra til å løfte nabolagene de etableres i gjennom god arkitektur og gode møteplasser. Tilgangen på nye leiligheter i Sandvika er begrenset, og derfor har vi gledet oss til å presentere Løxatorget, sier regionsjef Matilda Vinje. 

Løxatorget består av 80 svanemerkede leiligheter, og er utviklet i samarbeid med arkitekt Studio Gorilla. I tråd med Bonavas fokus på sosialt samhold i nabolaget er det etablert sosiale fellesarealer, tuftepark og et lite torg.

Byggingen av Løxatorget skal etter planen starte tidlig i 2023, og de første beboerne flytter inn drøyt to år senere. Regionsjef Vinje forteller at Bonava fortsetter sin vekstambisjon på Østlandet.

- Stor-Oslo er et viktig satsingsområde for oss. Vi er alltid interessert i å komme kontakt med tomteselgere og boligutviklere for et godt samarbeid. Bonava har klare ambisjoner om vekst på Østlandet, sier hun. 

Foto: Bonava

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave