Sopra Steria oppnår trippel miljøsertifisering

 
Sopra Steria oppnår trippel miljøsertifiseringMILJØVENNLIG: Sopra Steria er tildelt CarbonNeutral-sertifiseringen for sine lokaler. Her fra hovedkontoret i Posthuset i Oslo. Foto: Wantana Tierney Photography
Konsulentselskapet Sopra Steria har blitt tildelt den internasjonalt anerkjente CarbonNeutral-sertifiseringen for sine kontorlokaler.

– Dette representerer et viktig klimaløft for hele selskapet. Nå er vi trippelsertifisert på miljø. Denne sertifiseringen bekrefter igjen konsernets fokus på samfunnsansvar, sier en fornøyd Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Fra før har Sopra Steria allerede CarbonNeutral-sertifisering både for datasentre og forretningsreiser. Sertifiseringen gjelder hele Sopra Steria-gruppen med over 38 000 medarbeidere internasjonalt.

– Vi har satt oss som mål å redusere Sopra Steria-gruppens utslipp av klimagasser med 15 prosent innen 2020. I fjor alene klarte vi å kutte utslippene med fire prosent, til tross for at vi hadde større aktivitet enn tidligere både i Norge og i resten av gruppen, sier Rusti.

Klimaavtale med Oslo
I sommer inngikk Sopra Steria en klimaavtale med byrådet i Oslo, og skal hjelpe Oslo med å nå sine miljømålsettinger. Avtalen innebærer at Sopra Steria skal gjennomføre klimatiltak internt og dermed gå foran som en klimaansvarlig virksomhet i hovedstaden.

Kjell Rusti forteller at Sopra Steria internasjonalt har redusert sine utslipp tilsvarende mer enn 12.500 tonn CO2 takket være økt bruk av fornybar energi. Nylig har selskapet sikret seg tilgang til datasenteret DigiPlex i Fetsund, som regnes som det grønneste og mest energieffektive datasenteret i Europa.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår