Sørbø Industribeslag kjøper Gunnar Eiklid AS

 
Sørbø Industribeslag kjøper Gunnar Eiklid ASIllustrasjonsbilde
Sørbø Industribeslag har kjøpt samtlige aksjer i Gunnar Eiklid AS. Gunnar Eiklid er en grossist og leverandør av beslag til industrien. Selskapet har over 50 års erfaring fra bransjen, har 7 ansatte og omsatte for 36 millioner kroner i 2021.

Sammen kan Sørbø Industribeslag og Gunnar Eiklid tilby en større og sterkere organisasjon og et bredere produktspekter.

- Vi ser frem til å samarbeide med flinke bransjekollegaer og sammen kunne tilby en bredde i sortimentet vi ikke har i dag. Jeg er overbevist om at dette fremover gir fordeler for både våre kunder og leverandører, sier Olav Midtskogseter, daglig leder i Gunnar Eiklid AS i en pressemelding.

- Gunnar Eiklid er et veletablert selskap som vi har lang og god kjennskap til. Det er mange likheter mellom Gunnar Eiklid og Sørbø, men også flere områder hvor vi kan hjelpe og utvikle hverandre. Vi ønsker alle nye kollegaer varmt velkommen og ser frem til å arbeide sammen, sier Jon Berg, daglig leder Sørbø Industribeslag.

Gunnar Eiklid AS vil fremdeles drives under samme navn og med kontor og lager i nåværende lokaler i Oslo. Finansieringen skjer gjennom tilgjengelige kredittfasiliteter og egen kasse.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave