Sørger for gode kopier av tidsriktige vindu

 
Sørger for gode kopier av tidsriktige vinduBildet: - Me vil vise fram både kobla vindu og iSOKiTT med ulike løysingar, sier Ingvild Hovden, salgs- og markedssjef i Bykle Vindu AS
BYGG REIS DEG 2021: - På standen vår kan interesserte få full gjennomgang av kva moment antikvaren legg vekt på for gode kopiar av tidsriktige vindu.

Av Bjørn Laberg

- Vår spesialitet er vindu og dører med kittfals, og levering av dette til prosjekt kor det er vernerestriksjonar og antikvariske krav,  sier Ingvild Hovden, salgs- og markedssjef i Bykle Vindu AS.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Mange aktørar som jobbar med antikvarisk rehabilitering kjenner godt til oss og våre produkt. Men framover trur me dette kan bli aktuelt for fleire entreprenørar, byggmeistrar og arkitektar. Det er dei vil me gjerne treffe for å kunne presentere kva me leverer. Så no gler me oss stort til å treffe både eksisterande og nye kundar, i tillegg til kollegaer og samarbeidspartnarar, sier Ingvild Hovden til Byggfakta.

- Me har eit klart inntrykk av at Byantikvaren i Oslo har stramma inn på krav ved utskifting av vindu og dører i bygardar og andre bygg på såkalla «gul liste». På standen vår kan interesserte få full gjennomgang av kva moment antikvaren legg vekt på for gode kopiar av tidsriktige vindu. Me vil vise fram både kobla vindu og iSOKiTT med ulike løysingar, sier Hovden avslutningsvis.

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave