Spesialist ingeniør VVS

 
Spesialist ingeniør VVS
Vil du jobbe i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du prosjektere VVS-anlegg i samarbeide med spesialister på andre fagfelt? Og har du kompetanse innen DAK/BIM? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

Søknadsfrist: 10 July 2021 - Norway - Sted: Bodø - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER MIDT/NORD
I avdeling Bygninger Midt/Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 150 har base fra Trondheim og nordover. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen elektrotekniske løsninger, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Vår seksjon i Bodø består i dag av 11 medarbeidere på fagområdene VVS og elektroteknikk. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø sammen med hverandre og med kontorets øvrige ansatte, med gode muligheter både sosialt og faglig. 


FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I BODØ
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder for Bygninger i Bodø. Din hovedoppgave i teamet vårt er å prosjektere VVS-anlegg ved hjelp av DAK/BIM.

Du vil daglig vil du utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • planlegging og prosjektering av VVS-anlegg innen blant annet helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg og samferdsel.
  • utarbeidelse av tekniske løsninger
  • tegninger og beskrivelser
  • prosjektledelse og generell kundeoppfølging.

COWI er ledende innenfor sitt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i så vel globale som lokale oppdrag. 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse, være strukturert og ikke minst ha godt humør.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen VVS
  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk
  • Du har erfaring og kompetanse på DAK/BIM 


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Claus Mellingen (Seksjonsleder Bygninger Bodø) på telefon +47 971 84 784.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og send oss en utfyllende CV. Vi behandler søknader fortløpende siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår