Steffen Garder ny økonomidirektør i Sweco

 
Steffen Garder ny økonomidirektør i Sweco
Steffen Garder er ansatt som ny økonomidirektør i Sweco Norge. Garder har lang erfaring som leder for økonomifunksjonen i flere kunnskapsbedrifter. Han tiltrer 15. august.

Steffen Garder er ansatt som økonomidirektør for Sweco Norge. Han er utdannet siviløkonom og har over 20 års arbeidserfaring fra økonomistyring og analyse, samt implementering av ERP-løsninger. Garder kommer fra stillingen som økonomidirektør i MT Højgaard Norge.

- Vi er godt fornøyd med å få Steffen med på laget. Han vil tilføre oss kompetanse og erfaring som vi vil nyte godt av i den videre utviklingen av Sweco, sier adm. direktør Grete Aspelund.

Sweco er Europas største rådgivende ingeniørselskap, og har en ledende posisjon i Norge med solid vekst. Selskapet har rundt 1.400 ansatte fordelt på 26 kontorer.

- Sweco er en betydelig kunnskapsbedrift som kan vise til mange spennende samfunnsnyttige prosjekter. Jeg ser frem til å bidra i videreutviklingen av dette selskapet, sier Steffen Garder.

Garder tiltrer stillingen 15. august og erstatter Jens Ljones, som har fungert som økonomidirektør siden april.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår