Suksess med skjulte hjørnelister

 
Suksess med skjulte hjørnelister
Med den unike Hydroloc-løsningen for skjulte hjørnelister på baderomsplater har BerryAlloc gjort suksess både blant håndverkere og forbrukere.

– Med et produkt som både virker eksklusivt, stilrent og naturlig, og som det er enkelt å montere, så har vi åpenbart truffet et behov i markedet, sier utviklingssjef Leif Kåre Hindersland i BerryAlloc.

Undersøkelser BerryAlloc tidligere har gjort i markedet viste at selv om mange synes aluminiumslister er fine, så var det mange som mente at de ødela for et mer stilrent preg. - Vi fikk klare tilbakemeldinger på at forbrukerkundene ønsket et mer eksklusivt uttrykk og at hjørnelistene ble skjult. For å oppnå det siste, kunne vi gått for en løsning hvor man limer platene. Det ville likevel ikke gitt en sikker våtromsgodkjenning, så det slo vi raskt fra oss, sier Hindersland.

Godkjent av SINTEF
Etter en omfattende og ressurskrevende prosess kom BerryAlloc frem til det nye innovative produktet Hydrolock. – Denne fungerer i dag som skjult hjørnelist til både utvendige og innvendige hjørner og er godkjent av Sintef for bruk i baderom. Det er søkt patent på løsningen og BerryAlloc er i dag alene om levere skjulte hjørnelister til baderomsplater. Jeg synes det også er ekstra stas at hele produksjonen av dette produktet, inkludert lister og plater, nå foregår i Norge, sier Hindersland.

Enkel installasjon
For BerryAlloc var det viktig at det nye produktet var enkelt å installere. I følge Hindersland er det å installere platene enkelt, langt lettere enn å legge flis, og krever hverken lim eller membran på veggen. - Det er likevel viktig å være oppmerksom på at du, ved Hydroloc trenger en litt større porsjon nøyaktighet og faglig grunnkunnskap enn ved montering av paneler med synlig list. Profesjonelle håndverkere vil derfor ha en betydelig fordel når paneler med skjult hjørnelist skal legges.

Håndverkere finner installasjonsveiledningen her

Fakta:
BerryAlloc Wall-panelene

  • 100% vanntett
  • Livstidsgaranti
  • Solide paneler
  • Autentisk finish
  • Enkel og rask montering
  • Enkle å rengjøre

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår