SV Betong AS blir Herda Totalentreprenør AS

 
SV Betong AS blir Herda Totalentreprenør ASBildet: SV Betong AS skifter navn til Herda Totalentreprenør AS
SV Betong AS skifter navn til Herda Totalentreprenør AS. Selskapet har i over 30 år levert betongarbeid og oppført bygg, alt i fra enkle og mindre prosjekter til komplekse anlegg, bolig- og næringsbygg.

Det er nå et ønske om å spisse kompetansen på disse fagområdene. Derfor går betongavdelingen over i et nyopprettet selskap som gis navnet AS Betong, mens Herda Totalentreprenør AS rendyrkes som totalentreprenør. 

AS Betong vil eies av Stangeland Gruppen AS, Prospective AS og Stian Tovslid. Ambisjonen er å bli en sentral betongentreprenør i regionen. Stangeland Gruppen har lenge sett på mulighetene for å etablere en betongentreprenør for å sikre gjennomføring på store og krevende infrastrukturprosjekter og kompliserte betongkonstruksjoner Eierkonstellasjonen i Herda Totalentreprenør forblir uendret.

- Vi har levert alt fra mindre og tradisjonelle bygg, til store komplekse bygg. Bransjen er krevende og kravene til sluttproduktet er høyt, men vi har vist gang på gang at vi leverer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Herda Totalentreprenør skal være den foretrukne samarbeidspartneren i regionen. Selskapets kompetanse skal spisses ytterligere for å tilpasse oss den stadig akselererende utviklingen innen felt som digitalisering, bærekraft og miljø som er helt nødvendig for å nå våre ambisjoner om posisjonering i markedet sier daglig leder Rolf Borgersen i en pressemelding.

Utover Herda Totalentreprenørs nåværende organisasjon, ser selskapet muligheter for å tiltrekke seg nye talenter. Selskapene vil forbli samlokaliserte og nyte godt av de synergier som allerede er opparbeidet.  

- Styret har tatt et strategisk viktig valg ved å skille fagområdene i to selskaper. Vi er stolt over å få en betydelig aktør som Stangeland inn på eiersiden av betongentreprenøren. Samtidig ser vi et stort potensiale i Herda Totalentreprenør- selskapet har en solid ordrereserve og vil ytterligere øke sin markedsposisjon fremover, sier representant for Prospective, Alexander Nesheim. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave