Swegon til topps - igjen

 
Swegon til topps - igjenBildet: Stolte representanter for Swegon: Mikael Börjesson, Kalle Silén, Christoffer Lindström, Robert Kristiansson, Jan Risén og Kenth Granljung. Foto: Elise Florman
Swegon er vinner av «Stora Inneklimatpriset» – for tredje gang.

Swegon vinner prisenmed WISE – et innovativt system for behovsstyrt ventilasjon. Prisen ble delt ut 16. mai på Münchenbryggeriet i Stockholm. Prisutdeler var Annika Christensson, enhetssjef for Helse og Bygg i Boverket. Kenth Granljung, Vice President Sales Northern Europe & Group Marketing, tok i mot prisen på vegne av Swegon.

- WISE er det første systemet i bransjen som styrer ventilasjon, varme og kjøling via trådløs radiokommunikasjon. Systemet er utviklet for å gjøre byggeprosessens alle faser så enkle som mulig, gjennom rask idriftsetting, smidig installasjon, enkel ombygging og lønnsom forvaltning, heter det i en pressemelding fra Swegon.

- Vi er svært glade og stolte over å ha vunnet denne gjeve prisen, enda en gang. Det viser at Swegon er en innovativ bedrift, og helt i forkant innen ventilasjon og inneklima, sier Hannu Saastamoinen, administrerende direktør i Swegon Group. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår