- Ta tiden tilbake!

 
- Ta tiden tilbake!Bildet: - Ta tiden tilbake! Vi skal ikke hjelpe med tidstyvene, vi skal fjerne dem, sier Tom-Erik von Krogh Martinsen, CEO i Checkd
BYGG REIS DEG: 2021: - For oss er det snakk om å møte, prate, ha dialog og skape kjennskap til vårt system, sier Tom-Erik von Krogh-Martinsen, CEO i Checkd.

Av Bjørn Laberg

- Det er også viktig å prate med kundene å lytte til hvor skoen trykker, om - eller hvorfor - de skyver på digitaliseringsarbeidet, sier von Krogh-Martinsen.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Hovedbudskapet vårt er: Ta tiden tilbake! Vi skal ikke hjelpe med tidstyvene, vi skal fjerne dem.
Det er mye snakk om digitalisering, men mange synes det er litt for mye «i skyen». De ser på det som bare en kostnad, og det er feil, sier von Krogh-Martinsen.

- Ved å se på hvor mye tid de bruker på alt ekstraarbeidet, får de en aha opplevelse. På Bygg Reis Deg ønsker vi også å introdusere vår moderbedrift Next i det norske markedet. Det blir kanskje litt redusert oppmøte sammenlignet med tidligere år, men vi har allerede startet kampanjer i sosiale medier og på nettsidene våre, sier von Krogh-Martinsen til Byggfakta.

Bildet: CHECKD er en plattform for entreprenører, håndverkere, konsulenter og  utbyggere, som gir kontroll på befaringer, plantegninger, avvik, dokumentasjon, oppgaver, sjekklister, rapporter, KS / HMS, mm.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave