Talent acquisition partner - Vikariat

 
Talent acquisition partner - Vikariat
Søknadsfrist: 28.11.2021
Sted: Oslo - Business support
Tittel: Talent acquisition partner

 

Talent Acquisition Partner, 6 mnd vikariat med mulighet for forlengelse

Ser du viktigheten av profesjonelle rekrutteringsprosesser? COWI søker nå etter en engasjert og lidenskapelig rekrutteringspartner med sterke relasjonsbyggende evner. Som Talent Acquisition Partner - eller rekrutteringspartner - i COWI, vil du bidra til at virksomheten vår kan vokse ved å sørge for at vi har de rette menneskene for fremtiden.

 

EN TILLITSBYGGENDE RÅDGIVER I ET GLOBAL REKRUTTERINGSTEAM

I denne rollen vil du ha ansvar for rekruttering i COWI Norge sammen med andre Rekrutteringspartnere og Talent Acquisition Specialists. Som rekrutteringspartner vil du være en betrodd rekrutteringsrådgiver og ha partner ansvar mot deler av virksomheten. I samarbeid med lokale ansettelsesledere og HR Business Partnere skal du sikre tiltrekning og rekruttering av nye kompetanser og talenter. Du vil med andre ord påvirke måten COWI tiltrekker seg de rette menneskene for fremtiden.

I det daglige vil du ha ansvar for:

 • Rekruttering A-Å
 • Bygge, oppnå og vedlikeholde omfattende forståelse innen forretningsområdet
 • Lage attraksjons- og rekrutteringsplaner
 • Rådgiving og coaching av linjeledere og HR-partnere i kort- og langsiktige forhold innen rekruttering og talentattraksjon
 • Drive utvikling og kontinuerlig forbedring av prosessene, og sikre global tilpasning og bruk av konsernprosedyrer innen rekruttering

Rollen er i utgangspunktet et 6-måneders vikariat basert på vårt Oslo-kontor. For rett kandidat er også fast plassering en mulighet.

Vi tilbyr et dynamisk arbeidsmiljø der team på tvers av geografiske områder streber etter de beste resultatene. Du vil rapportere til Leading Specialist i People & Communication.

DU HAR HØYT DRIV OG PROFESJONALITET I ROLLEN

For å lykkes i denne stillingen mener vi at du bør ha en kommersiell forretningstankegang, en proaktiv arbeidstilnærming og et sterkt fokus på kundetilfredshet. Du må ha evnen til å jobbe godt i et variert og spennende team.

I tillegg bør du ha:

 • Universitetsutdanning og 5+ års erfaring fra rekruttering
 • Erfaring med å rådgi ansettelsesledere og drive rekrutteringsprosesser A-Å
 • Sertifisering i arbeid med vurderingsverktøy
 • Gode prosjektlederevner og et sterkt mål om å drive kontinuerlig forbedring
 • En handlingsorientert personlighetsstil med sterk analytisk sans
 • Sterke kommunikasjonsevner, evne til å påvirke og utvikle gode relasjoner
 • Flytende nivå i norsk og engelsk er et krav.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Avhengig av hvilken fagretning man velger kan det bli en god blanding av kontor- og feltarbeid.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Anne Herlofson (Talent Acquisition Partner): +47 971 11 195 / aeho@cowi.com ELLER

Christian Steen (Talent Aquisition Specialist): +47 976 78 836 / crse@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknad snarest mulig og innen 28.11.2021. Alle søknader behandles konfidensielt

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår