TaskCtrl nytt medlem i buildingSMART Norge

 
TaskCtrl nytt medlem i buildingSMART NorgeØrjan Gjendesmøl, Kommersiell leder i TaskCtrl
TaskCtrl blir medlem i buildingSMART Norge med mål om å delta i nettverket for å fremme åpne standarder i bransjen.

- Dagens bygg er ikke lengre bare en sammensetning av stål, betong og andre materialer, de er blitt til kompliserte systemer som kommuniserer med hverandre. Og når byggets ulike deler og rom kommuniserer med hverandre, er det viktig at de ulike arbeiderne og systemene involvert i byggeprosjektet gjør det samme, sier Ørjan Gjendesmøl, Kommersiell leder i TaskCtrl, i en pressemelding.

TaskCtrl er en programvare som er utviklet for å bidra til å bryte ned prosjektene i mindre deler som planlegges og følges opp av prosjektdeltakerne, fra prosjektering til gjennomføring på byggeplass. Dette bidrar til å skape større eierskap til planlagte leveranser og sikre at de utføres og kvitteres ut til riktig tid.  

- Vi er veldig fornøyde med å få med oss TaskCtrl inn i nettverket. Vi ser at flere av programvareleverandørene i bransjen tar en mer proaktiv rolle når det kommer til å jobbe for åpne standarder og en forbedret digital informasjonsflyt, forteller Alessia Bellini, fagnettverk- og bærekraftsjef i buildingSMART Norge. 

- Åpne standarder er et viktig og riktig initiativ for at vi nå, og fremover kan forbedre den digitale informasjonsflyten i byggebransjen. TaskCtrl har systematisert og standardisert prosjektledelse og ser det som naturlig å også sette søkelys på åpne standarder. TaskCtrl har store ambisjoner, noe som gjør det enkelt å ville støtte åpen BIM, forteller Gjendesmøl. 

- Dette vil muliggjøre for oss å kunne samarbeide med et utvalg av leverandører og programvareverktøy. Og sannsynligheten for å skape en mer innovativ programvare er høyere. Lukkede systemer vil ligge etter, og tar bort all fleksibiliteten vi ønsker å ha til å kunne innovere vårt produkt i framtiden, påpeker han. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår