TEK17 – ingen endring i energireglene

 
TEK17 – ingen endring i energiregleneBildet: Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, her i samtale med Enova-sjef, Nils Kristian Nakstad, gjør ingen forandringer i energikapittelet i forslaget til TEK 17 (Foto: Tore Kubberød)
Kommunal- og moderniseringsdepartementet har sendt forslag til TEK17 på høring. I forslaget er det lagt opp til at de nye energikravene i TEK 10 som trådte i kraft 1. januar 2016 blir stående.

Regjeringen har i høringsforslaget ikke lagt opp til endringer i kap 14, energikapitlet. Det betyr at de nye energikravene i TEK 10 som trådte i kraft 1. januar 2016 videreføres i TEK 17.

Regjeringen har ønsket forenklinger i byggteknisk forskrift. I forslaget som er sendt på høring har regjeringen blant annet lempet på krav til innvendig bod og kravet som snusirkel.

Her finner du høringsforslaget.

Stortinget har vedtatt at det skal gjøres endringer i energiforsyningsreglene, men det vil komme som et eget høringsforslag senere.

Dette forslaget kan du lese mer om her

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår