Til Bygg Reis Deg med grønt fokus

 
Til Bygg Reis Deg med grønt fokusIllustrasjon: Asplan Viak
Bygg Reis Deg 2021: - På messen kan en forvente å få god innføring i våre grønne produkter og deres positive miljøeffekter for bygg og uteområder.

Av Bjørn Laberg

- Videomøter kan spare miljøet for mye unødvendig reise, men man skal ikke undervurdere fysisk tilstedeværelse.Spesielt i starten av en relasjon, hvor en skal bli kjent med mennesker, produkter og løsninger. Det blir en stor glede å kunne møte nye og bekjente, kunder og samarbeidspartnere fysisk på messen, sier Christoffer Aasland, markedssjef i Bergknapp AS.

 Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Våre selskaper, Grasrota, Bergknapp og Nordstein står samlet på årets messe. Vi kommer også med en nyhet på granitt/naturstein. Nordstein vil presentere norskprodusert naturstein, en satsning på Norges steinhistorie og et klimavennligprodukt som sparer enorme utslipp ved å ikke sende steinen tur/retur Norge-Kina. sier Aasland.

- Her snakker vi ikke norskprodusert naturstein som blokk, men ferdig produkt. På messen kan en forvente å få god innføring i våre grønne produkter og deres positive miljøeffekter for bygg og uteområder. Sammen med Asplan Viak og NVE vil vi dessuten ha et faglig innlegg på scenen, hvor vi presenterer målinger og tall knyttet til overvannshåndtering på Vega Scene, sier Aasland.

 

 

 
 
 
 

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Mest leste

    Siste papirutgave