Til Lillestrøm med komplette programvareløsninger

 
Til Lillestrøm med komplette programvareløsningerIllustrasjonsbilde. Foto: Kvass
BYGG REIS DEG 2021: - Under Bygg Reis Deg vil vi i Kvass fokusere på vår komplette løsning for presentasjon og salg av eiendom.

Av Bjørn Laberg

Det sier Malin Riis Nielsen, kunderådgiver i Kvass.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Vi ser frem til å møte eksisterende og potensielle kunder etter en lang periode over web. Ikke minst gleder vi oss til å skape nye relasjoner og møte bransjen igjen, Malin Riis Nielsen.

- Kvass.no AS er et programvareselskap som tilbyr gode verktøy for presentasjon og salg av eiendomsprosjekter. Vi har blant annet moduler for generering av prosjektsider og digitale salgsprosesser for salg av bolig og tilvalg. I tillegg kan du bestille en rekke tjenester fra Kvass via nettsiden eller direkte i plattformen, herunder blant annet oppgjør, visualisering og grafisk materiell, sier hun videre.

- Under Bygg Reis Deg vil vi fokusere på vår komplette løsning for presentasjon og salg av eiendom og vise hvordan dette effektiviserer eiendomsutvikling, salg og kundeflyt. Vi ønsker å vise frem hvor effektivt og enkelt man kan presentere og selge eiendom i et svært brukervennlig og smart program, sier Riis Nielsen avslutningsvis.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave