Til Lillestrøm med tre produktnyheter

 
Til Lillestrøm  med tre produktnyheterIllustrasjonsbilde. Foto: Liftroller AS
BYGG REIS DEG 2021: - Siden vi presenterer hele tre produktnyheter under årets messe, er vi ekstra spente på hva kundene synes om dem.

Av Bjørn Laberg

Det sier Ivar Ole Wik, CEO i Liftroller AS, til byggfakta.no

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Vi i Liftroller har store forventninger til årets messe. Vi gleder oss til å endelig få treffe venner og bekjente fra bransjen, og ikke minst stifte nye bekjentskaper. Bygg Reis Deg er en viktig arena for oss. Siden vi har hele tre produktnyheter i år er vi ekstra spente på hva kundene syns om dem. Vi skal også holde et foredrag 20.11.21 på hovedscenen kl. 15.30, om effektivisering av byggeplass logistikk, sier Ivar Ole Wik.

- På årets Bygg Reis Deg vil vi vise våre besøkende hvordan de kan bedre sikkerheten rundt tunge løft på byggeplass, og samtidig frigjøre timer brukt på materialhåndtering. Disse timene kan brukes direkte til produksjon i stedet, og dermed redusere byggetiden.

- I tillegg til å vise frem våre etablerte produkter Liftroller Wall og Liftroller Wagon, har vi i år gleden av å presentere hele tre produktnyheter. Dette er produkter som vil gjøre materialhåndtering til en lek, så det er bare å glede seg, smiler Wik.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave