Tilbyr rammeavtale på tømrer- og snekkertjenester

 
Tilbyr rammeavtale på tømrer- og snekkertjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Vestland fylkeskommune utlyser konkurranse om rammeavtale på tømrer- og snekkertjenester ved fylkeskommunens bygningsmasse.

Av Bjørn Laberg

Vestland fylkeskommune sin bygningsmasse består blant annet av videregående skoler, tannklinikker, kollektivanlegg, fiskerihavner og administrasjonsbygg. Rammeavtalene for tømmer og snekkerarbeid gjelder primært drift og vedlikehold av byggene.

For rammeavtalene har man delt fylket inn i lokale områder etter geografisk beliggenhet og transportmessig tilgjengelighet. Kollektivanlegg, tannklinikker og fiskerihavner knyttes til det område som de geografisk tilhører. Det inngås kontrakt med én leverandør per område.

Denne anskaffelsen gjelder for områdene i Vestland fylkeskommune – Sør. Tidligere Hordaland fylkes-kommune, og omfatter følgende områder:

Område 12: Voss
Område 13: Kvinnherad
Område 14: Sunnhordland
Område 15: Odda
Område 16: Kvam
Område 17: Nordhordland
Område 18: Fusa
Område 19: Austevoll
Område 20: Bergen Nord
Område 21: Bergen Sør
Område 22: Bergen vest

• Oppstart vil for de fleste områdene være 23. november 2021. Rammeavtalene med oppstart denne dato har en varighet på 1 år, til og med 22. november 2022, med opsjon på forlengelse i ytterligere 1+1+1 år.

• De totale budsjettene til Vestland fylkeskommune, for områdene drift, ekstraordinært vedlikehold, ombyggingsmidler og mindre prosjekt med egne rammebevilgning, utgjør samlet sett cirka 200 millioner kroner per år inklusiv mva. 

• Basert på tall fra foregående år og fordelingsnøkkel, er det beregnet at det totale omfang av tømrer- og snekkerarbeid for samtlige geografiske områder vil utgjøre cirka 20-25 millioner kroner årlig. Maksimal verdi på avtalen er på bakgrunn av dette satt til totalt 160 millioner kroner.

Tiltakshaver: Vestland fylkeskommune
Tilbudsfrist: 8. oktober 2021

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår