To fagblad blir ett

 
To fagblad blir ettBildet: Redaktør i Byggfakta og VVS aktuelt, Bjørn Laberg (t.h.) og ansvarlig utgiver, Pål Engeseth, slår nå sammen de to fagbladene til NYE Byggfakta.
Byggfakta AS, som kartlegger hele det norske bygg- og anleggsmarkedet, velger å styrke fagbladsegmentet. De to magasinene Byggfakta og VVS aktuelt slås nå sammen til ett fagblad, NYE Byggfakta.

- Tiden var moden for å fornye oss. VVS, varme, energi og VA er stadig viktigere tema innenfor bygge- og anleggsnæring. Ved å innlemme disse fagområdene i NYE Byggfakta, vil vi kunne favne bredere og derved tilby et enda mer bransjerelevant produkt, sier redaktør Bjørn Laberg i en pressemelding.

Økt distribusjon

- Utvidelsen av fagområder og redaksjonelt innhold i NYE Byggfakta vil ha relevans for flere innen målgruppen vår, også for våre tidligere VVS aktuelt-abonnenter. I tillegg til kjente, faste spalter, prosjekt- og produktnyheter, fagstoff og reportasjer fra bygge- og anleggsbransjen, vil NYE Byggfakta nå også favne temaene VVS, vann og avløp, varme, energi og elektro, sier Laberg.

- Med sammenslåingen vil både bladets omfang og distribusjon øke fremover, noe som både lesere og annonsører vil nyte godt av, understreker Pål Engeseth, ansvarlig utgiver i Byggfakta AS

Fortsatt separate nettsider

- Både www.byggfakta.no og www.vvsaktuelt.no har trofaste lesere og økende trafikk på sine respektive nettsider. Den målrettede satsingen på relevante nyheter og fagstoff, inkludert nyhetsbrev, har vært vellykket. Derfor er det viktig å presisere at begge nettsider fortsetter videre, også etter at de to fagbladene våre nå slås sammen, sier Bjørn Laberg.

- Første utgave av NYE Byggfakta vil være tilgjengelig den 9. juni. NYE Byggfakta vil følge den oppsatte Byggfakta-medieplanen for 2020, sier Pål Engeseth avslutningsvis i pressemeldingen.

 

Fagbladet Byggfakta distribuerer til beslutningstagerne og prosjekter i det norske prosjektmarkedet. Dette markedet utgjør i dag en vesentlig av det norske bygge- og anleggsmarkedet. Har dere spørsmål knyttet til denne endringen, er det bare å ta kontakt med ansvarlig utgiver Pål Engeseth på telefon 95849711 eller epost: ple@byggfakta.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår