TOOLS Askim flytter inn hos TOOLS Follo

 
TOOLS Askim flytter inn hos TOOLS FolloBildet: - Det blir mye varer som skal sendes til TOOLS Follo, sier Ståle Henriksen
Den 15. desember stenger TOOLS Askim dørene, pakker ned varene og flytter inn til TOOLS Follo i Haugenveien 27, 1423 Ski.

- Når kundene kommer til butikken i Follo, så vil de opplever at varene er presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk. Det vil gjøre det enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette blir som en godtebutikk for proffkunden, sier Ståle Henriksen, som blir med flyttelasset fra Askim til Follo.

Bildet: Vareutvalget hos TOOLS Follo er vesentlig bredere  enn det man har hatt i Askim

- Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker deres behov. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og verktøy som gjør jobben deres enklere, sier Henriksen med et fornøyd smil.

- I den "nye" butikken vil du møte de samme flinke folka som tidligere, både fra TOOLS Askim og TOOLS Follo, understreker han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår