TOOLS kjøper LVH AS

 
TOOLS kjøper LVH ASBildet: LVH har proffbutikk på Lillehammer, nord for Oslo, og er spesielt sterke på hydraulikkslanger og tilhørende komponenter, arbeidsklær og personlig verneutstyr, høytrykksvaskeutstyr med tilbehør, samt sveis.
TOOLS har kjøpt 100% av aksjene i industrivareleverandøren LVH AS. Det oppkjøpte selskapet omsetter cirka 13 MNOK per år.

LVH har proffbutikk på Lillehammer, nord for Oslo, og er spesielt sterke på hydraulikkslanger og tilhørende komponenter, arbeidsklær og personlig verneutstyr, høytrykksvaskeutstyr med tilbehør, samt sveis.

- Med vårt motto «Kvalitet til fagfolk» har vi et tydelig kundefokus som vi viderefører med TOOLS som eier. Vi ser alle fire fram til å bli enda bedre for våre kunder ved utnytte vår kompetanse og våre relasjoner gjennom TOOLS-konseptet, sier André Burøy, styreformann i LVH i en pressemelding.

- Vi kjenner LVH som en leverandør med erfarne og kompetente medarbeidere som har gode kunderelasjoner på Lillehammer og i Gudbrandsdalen. Gjennom kjøpet av LVH styrker vi posisjonen vår ytterligere på Innlandet, sier Jens Kristian Henriksen, administrerende direktør i TOOLS.

LVH vil bli innlemmet i TOOLS i løpet av høsten. Fram til da vil sortiment og kundebearbeiding samordnes. Alle ansatte er med videre.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave