Trafikk- og mobilitetsplanlegger

 
Trafikk- og mobilitetsplanlegger
Søknadsfrist: 07.11.2021
Sted: Oslo - Infrastructure
Tittel: Trafikk- og mobilitetsplanlegger

 Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Bli med i vårt team og vær med å utforme fremtidens transportsystemer!

FREMTIDENS TRAFIKK- OG MOBILITETSSYSTEMER 

COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. Hos oss får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Videre vil du få muligheten til å samarbeide på tvers av andre fagdisipliner i tverrfaglige prosjekter.

Til daglig vil du typisk jobbe med noen av følgende oppgaver:

  • Trafikkanalyser og -utredninger
  • Kollektivplanlegging
  • Mobilitetsplanlegging for gående og syklende
  • Fremtidens grønne mobilitetsløsninger
  • Transportmodeller og trafikksimulering
  • Trafikksikkerhet
  • Signalanlegg

Arbeidsoppgavene vil i stor grad kunne tilpasses din kompetanse og interesser. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet til å bygge opp din kompetanse på spennende prosjekter.

VELKOMMEN TIL ANALYSE OG TRAFIKK I OSLO

Seksjon for Analyse og trafikk i Oslo består i dag av 11 medarbeidere, hovedsakelig ingeniører og samfunnsøkonomer, som supplerer hverandre godt innenfor transportplanlegging. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for tilpasning av arbeidshverdagen etter behov. Vi samarbeider ofte på tvers av ulike fagfelt og seksjoner, både på kontoret og på tvers av kontorsteder, og har stor glede av dette både faglig og sosialt.

Analyse og Trafikk i Oslo er en av tre seksjoner i en avdeling som jobber med rådgivning innenfor samferdsel-, veg-, og transportplanlegging. Du vil inkluderes inn i vårt sterke og internasjonale fagmiljø som blant annet jobber med noen av de største samferdselsprosjektene i Norge.

Avdelingen består av ca. 55 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, der trafikkplanleggere, samfunnsøkonomer, vegplanleggere, landskapsarkitekter, samt areal og byplanleggere samarbeider for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med hverandre og kunder, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for samfunnet. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger på mange ulike fagfelt.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere. Du er faglig nysgjerrig, analytisk, og trives med ansvar.

Det er ønskelig med:

  • Sivilingeniør/M.Sc. eller tilsvarende relevant utdanning innenfor fagområdet 
  • Forkunnskap om ulike verktøy som GIS, Aimsun, SIDRA, Novapoint, RTM, Excel er en fordel
  • Noen års erfaring er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke 

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med seksjonsleder Geir V. Mørkrid på telefon 4817 2563

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår