UCO fikk rigg- og driftskontrakt med Statsbygg

 
UCO fikk rigg- og driftskontrakt med StatsbyggBildet: Jostein Stormo, adm. dir UCO
UCO, som er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS, har signert kontrakt med Statsbygg om rigg- og drift til prosjektet Nytt Regjeringskvartal.

Kontrakten har en verdi på 563 millioner kroner og inngår i ordrereserven for Norden i fjerde kvartal.

Prosjektet omfatter prosjektering, etablering, drift og avhending av alle installasjoner som er felles for entreprenørene som er involvert i gjennomføring av første byggetrinn på det nye regjeringskvartalet. Dette gjelder for eksempel midlertidig teknisk infrastruktur, fellesarealer, serviceytelser og dagrigger.

Prosjektet gjennomføres som en samspillsentreprise. UCO vant tilbudskonkurransen allerede i mai 2020 og siden den gang har partene gjennomført en samspillsfase. Denne resulterer i at det nå inngås en totalentreprisekontrakt. Kontraktsperioden er fra oktober 2021 til oktober 2026.

- Det nye Regjeringskvartalet er et stort og komplekst prosjekt, og vi er glade for at Statsbygg har valgt en felles rigg- og driftskontrakt for hele utbyggingen. Vi tror dette er fremtidens måte å drifte store bygg- og anleggsplasser på og satser strategisk inn mot dette markedet. Vi har gjennomført en god samspillsfase og vi ser frem til å bidra til å skape merverdi for alle aktører i gjennomføringen av prosjektet, forteller Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO, i en pressemelding.

I gjennomføringen av prosjektet samarbeider UCO tett med morselskapet Skanska Norge AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår