UCO og Moelven lanserer framtidens arbeidsplass

 
UCO og Moelven lanserer framtidens arbeidsplassJostein Stormo, UCO og Lars Brede Aanstad, Moelven Byggmodul.
- Det vi nå lanserer er en modulrigg i premiumversjon, som ivaretar alt framtidens arbeidstaker er opptatt av, sier Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO.

Kundenes behov og ønsker er i stadig endring. Det vet UCO og Moelven som nå legger til rette for framtidens arbeidstakere. I de nye modulene som selskapene samarbeider om er både komfort, funksjon, design og miljø satt i høysetet. 

- Mange av kundene våre tilbringer flere år i våre moduler. Derfor ønsker vi å tilby et produkt som hever opplevelsen av å være på jobb enda noen hakk. Med disse modulene er det som å jobbe i et moderne kontorbygg, sier Stormo. 

Lydhøre for utvikling 
Moelven Byggmodul AS har vært leverandør av moduler til UCO gjennom mange år. Når UCO nå fornyer modulparken sin, skjer det altså i samarbeid med Moelven Byggmodul AS. 

- Samfunnet er i kontinuerlig endring og det stilles stadig nye krav, både til det tekniske, miljømessige og til komfort og design. Det er vi lydhøre for og vi er hele tiden på jakt etter hvordan vi kan gjøre ting enda bedre. Derfor er vi glade for at UCO vil utvikle modulparken sin og lansere en premiumvariant som viser hva moduler kan være. Gjennom felles kunnskap og erfaring synes jeg vi har fått til et veldig godt produkt, sier Lars Brede Aandstad, direktør i Moelven Byggmodul AS. 

I de nye UCO-modulene er det moderne fargevalg og interiør, styrket lydisolering, enda bedre lyssetting og individuelt tilpasset ventilasjon. I tillegg monteres det utvendige screens som solskjerming, og man kan velge solcellepanel på taket, som dekker strømbehovet til én en-etasjes rigg. Modulene ivaretar selvfølgelig også alle HMS-perspektiver og er universelt utformet. 

På plass til påske 
Sammen har selskapene laget en såkalt testrigg og om kort tid starter produksjonen av modulriggen for fullt. 

- Vi regner med å kunne være leveringsdyktige til påske og etter reaksjonene å dømme så langt, så føler jeg meg trygg på at vi har gjort noen gode valg. Jeg har klokkertro på dette produkter og ser frem til at kundene våre kan få en enda bedre arbeidshverdag i våre moduler, sier Stormo. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår