- Uforutsigbarhet og restriksjoner hindrer investeringer

 
- Uforutsigbarhet og restriksjoner hindrer investeringerBildet: Adm. direktør i Treindustrien, Heidi Finstad
Flere av Treindustriens medlemsbedrifter melder om utsettelse av større investeringer på grunn av usikkerhet og mangel på kritisk personell, dette kan gi leveringsutfordringer fremover av trebaserte byggevarer.

Smittesituasjonen er svært krevende og større investeringer utsettes nå på grunn av usikkerheten, dette får betydning for leveransesikkerheten fremover. Det er svært krevende å planlegge nødvendig vedlikehold og investeringer for å sikre produksjonskapasitet i treindustrien om dagen. 

- Treindustrien har full forståelse for at det er nødvendig å kontrollere innreise til landet som et ledd i å bekjempe smittespredning. Inntil man har fått vaksinert befolkningen er det nødvendig med strenge karanteneregler og smittevernshåndtering. I påvente av vaksinering er det helt avgjørende å forlenge ordninger som gjør det mulig for bedriftene å få inn kritisk personell og at disse ordningene gjøres mest mulig forutsigbare og håndterlige for bedriften, sier adm. direktør Heidi Finstad i Treindustrien, i en pressemelding.

- Produsentene i treindustrien har fullt trykk på produksjonen for å møte den sterke etterspørselen etter byggematerialer i tre. Bedriftene gjør det de kan for å håndtere situasjonen og for å holde produksjonen oppe innenfor rammene av smittevernregler og restriksjoner, sier Finstad.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår